اشتباههایتان را بپذیرید
در مقابل حساسیتهای همسرتان، جبهه گیری نکنید، بپذیرید شما اشتباه کردهاید به خاطر یک وسوسه لحظهای، پایه زندگیتان را سست کردهاید. به هیچ وجه در صدد دفاع از خود برنیایید و بر کلام و رفتار خودتان که ممکن است از سرعصبانیت گاه شدت افراطی نیز به خود بگیرد، مسلط شوید. مثلاً هرگز نگویید: «جواب دادم که دادم، حالا چی میگی؟»
ابراز ندامت کنید
در جوی صمیمانه با همسرتان به گفتوگو بنشنید یا اگر برایتان مقدور نیست نامهای برای او بنویسید و تمام ماجرا را برایش نقل کنید، به او بگویید چرا وسوسه شده اید و چرا جواب تلفنش را دادید (آنچه لازم است را بگویید نه همه آنچه قبلاً بین شما و آن فرد اتفاق افتاده است)، به او بگویید متوجه اشتباه تان شده اید و احساس پشیمانی میکنید و اکنون حاضرید آن گونه که او تمایل دارد اشتباه تان را جبران کنید تا اعتمادش را دوباره به دست آورید.
قرارداد ببندید
حرفهای همسرتان را بشنوید و از او بخواهید بگوید که چگونه میتوانید اعتماد او را جلب کنید، آنها را یادداشت کرده و هردو نفرتان آن را امضا کنید. از همسرتان بخواهید مدت زمانی را که لازم است اعتماد اوراجلب کنید برایتان مشخص کند، به او بگویید در این زمان معین شده او میتواند شما را هر گونه که دوست دارد مورد محک قرار دهد، اما بعد از آن زمان، مایلید به شما اعتماد کامل داشته باشد و تخطی از مدت زمان قرارداد نکند. قاطعانه یادآور شوید از آن پس دیگر حاضر نیستید در این باره چیزی بشنوید، چون امتحانتان را پس دادهاید.
مشاوره بگیرید
برای اینکه از لطمات بیشتر بر زندگیتان پیشگیری کنید یا بتوانید بدبینی همسرتان را درمان کنید، لازم است با یک مشاور در ارتباط باشید تا ایشان با ارائه یک سری از فنون زوج درمانی، از شدت گرفتن مشکلاتتان ممانعت کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0