اگر شغل شما طوری است که مجبور به نشستن هستید توصیه میشود که هر یک ساعت از جای خود برخیزید و پنج دقیقه پیاده روی کنید.
براساس نتایج محققان دانشگاه ایندیانا که در اوت ۲۰۱۴ در مجله طب و علم در ورزش و تمرین (Medicine & Science in Sports & Exercise) به چاپ رسید میتوان گفت که گنجاندن همین فعالیت کوچک (پیاده روی ۵ دقیقهای در هر ساعت) در زندگی روزمره باعث انعطاف پذیر ماندن عروق و جریان خون مناسب میشود و قلب را از تاثیرهای منفی کم تحرکی مصون میدارد.
استرس باعث تحریک بدن در ترشح آدرنالین میشود و همین ترشح آدرنالین عملکردهای بدن را تحت تاثیر قرار میدهد. برای مثال، ضربان قلب افزایش مییابد و فشار خون نیز بالا میرود. دکتر کمپل میگوید که استرس زیاد به مرور باعث آسیب به رگهای خونی قلب میشود و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد.
به پیشنهاد انجمن قلب آمریکا برای کاهش اثرات مضر استرس میتوان موارد زیر را به کار برد:
یک راه رهایی از استرس بیابید. برای مثال با یک دوست قابل اعتماد یا یکی از اعضای خانواده در مورد احساسهای خود صحبت کنید.
تمرین کنید. با شرکت در یک فعالیت فیزیکی میتوانید تنش ذهنی خود را تسکین دهید. سعی کنید که در اکثر روزهای هفته به مدت ۳۰ دقیقه تمرین فیزیکی انجام دهید.
برای روز خود برنامه ریزی کنید. سعی کنید که وظایف و برنامههای روزانه خود را از پیش اولویت بندی نکنید تا برای انجام آنها هیچ عجلهای نداشته باشید.
دکتر کمپل میگوید که نتایج بعضی از تحقیق ها، من جمله تحقیق چاپ شده در شماره ژوییه ۲۰۱۳ مجله نقدهای تحقیقات علمی بین المللی (International Scholary Resarch Notices) نشان دادند که یک باکتری مرتبط با بیماری لثه باعث التهاب در بدن میشود و این التهاب با خطر ابتلا به بیماری قلبی در ارتباط است.
در مرحله اول خواب، ضربان قلب و فشار خون شما افت پیدا میکنند و در مرحله دوم خواب ضربان قلب و فشار خون شما در واکنش به رویاهای شما بالا و پایین میروند. به عقیده موسسه ملی قلب، ریه و خون آمریکا این تغییراتی که در طول خواب شبانه رخ میدهند باعث تقویت سلامتی قلبی و عروقی میشوند.
دکتر کمپل میگوید که محرومیت مزمن از خواب شبانه به مانند موقعیتهای پراسترس باعث افزایش سطوح کورتیزول و آدرنالین میشود. دکتر کمپل پیشنهاد میکند که بزرگ ترها در طول شب ۷ تا ۸ ساعت و نوجوانان و جوانان ۹ تا ۱۰ ساعت بخوابند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0