عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهشهای زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: حرارت زیاد به عسل به جهت حذف شکرک و طبیعی جلوه دادن این ماده با ارزش غذایی برای کسب سود بیشتر است.
وی در ادامه با اعلام اینکه شکرک در عسلهای طبیعی کمتر از عسلهای تقلبی و تغذیهای است، افزود: متاسفانه این موضوع انگیزهای برای سوء استفاده برخی از افراد در جامعه تبدیل شده است.
افروزان ضمن تاکید به اینکه از مصرف عسلها حرارت دیده به شدت پرهیز شود، اظهارداشت: این نوع عسلها به شدت سلامتی انسانها را تهدید میکنند.
وی در مصاحبه با رادیو به مردم توصیه کرد برای حفظ سلامتی خود عسل را توام با موم خریداری، ولی از موم استفاده نکنید.
عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهشهای زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: عسل در حرارتهای بالا ضمن تولید ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال موجب از بین رفتن آنزیمها مفید موجود در این ماده با ارزش و سودمند میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت صنعت زنبورداری اشاره کرد و افزود: ایران به دلیل داشتن اقلیم چهارفصل از مطلوبترین شرایط برای نگهداری و پرورش زنبور عسل برخوردار است.
افروزان با اشاره به این جمله که در دنیای پیشرفته امروزی با دیدگاه کاملا استراتژیکی به توسعه صنعت زنبورداری مینگرند، یادآورشد: این صنعت در اشتغال افزایی، ارزآوری، صادرات، افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و سایر موارد بسیار حائز اهمیت است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0