کد خبر : 30468
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 جولای 2017 - 9:55
-

خرید عسل‌های حرارت دیده مساوی با سرطان

خرید عسل‌های حرارت دیده مساوی با سرطان

به گزارش قائم آنلاین،عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور به مردم توصیه کرد عسل به همراه موم خریداری، ولی از موم استفاده نکنید. هوشنگ افروزان ضمن اشاره به این جمله که حرارت زیاد به عسل موجب تولید ماده سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال (HMF)

به گزارش قائم آنلاین،عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور به مردم توصیه کرد عسل به همراه موم خریداری، ولی از موم استفاده نکنید.

هوشنگ افروزان ضمن اشاره به این جمله که حرارت زیاد به عسل موجب تولید ماده سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) می‌شود، افزود: این ماده بسیار سرطان زا و خطرناک است.
وی اظهارداشت: برای اجتناب از تولید اچ ام اف و در نهایت تبدیل عسل به ماده سرطانزا باید در محیطی متعادل و به دور از حرارت بالا نگهداری شود.

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: حرارت زیاد به عسل به جهت حذف شکرک و طبیعی جلوه دادن این ماده با ارزش غذایی برای کسب سود بیشتر است.

وی در ادامه با اعلام اینکه شکرک در عسل‌های طبیعی کمتر از عسل‌های تقلبی و تغذیه‌ای است، افزود: متاسفانه این موضوع انگیزه‌ای برای سوء استفاده برخی از افراد در جامعه تبدیل شده است.

افروزان ضمن تاکید به اینکه از مصرف عسل‌ها حرارت دیده به شدت پرهیز شود، اظهارداشت: این نوع عسل‌ها به شدت سلامتی انسان‌ها را تهدید می‌کنند.

وی در مصاحبه با رادیو به مردم توصیه کرد برای حفظ سلامتی خود عسل را توام با موم خریداری، ولی از موم استفاده نکنید.

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: عسل در حرارت‌های بالا ضمن تولید ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال موجب از بین رفتن آنزیم‌ها مفید موجود در این ماده با ارزش و سودمند می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت صنعت زنبورداری اشاره کرد و افزود: ایران به دلیل داشتن اقلیم چهارفصل از مطلوب‌ترین شرایط برای نگهداری و پرورش زنبور عسل برخوردار است.

افروزان با اشاره به این جمله که در دنیای پیشرفته امروزی با دیدگاه کاملا استراتژیکی به توسعه صنعت زنبورداری می‌نگرند، یادآورشد: این صنعت در اشتغال افزایی، ارزآوری، صادرات، افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و سایر موارد بسیار حائز اهمیت است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شش + هشت =