۴۵۰ گرم خمیر پیتزای خنک شده (داخل یخچال) تازه
یک قاشق غذا خوری آرد ذرت زرد رنگ
یک دوم فنجان سس ماریانا (ترکیب سس گوجه، سیر، پیاز و در صورت تمایل سبزیجات معطر)
یک گوجه فرنگی بزرگ، نازک برش خورده باشد.
دو سوم فنجان دانه های ذرت تازه
یک فنجان پنیر موزارلا (۱۰۰ گرم)
دو حبه سیر، ریز برش داده شده باشد
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک چهارم فنجان برگ ریحان
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
یک قاشق چای خوری روغن زیتون
یک قاشق غذا خوری بالزامیک
روش پخت:
۱. ظرف پخت پیتزای مستطیلی را داخل فر قرار دهید و فر را تا ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۶۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. (وقتی فر گرم میشود سینی پخت را در نیاورید)
خمیر را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید. با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت ۳۰ ثانیه روی بالاترین درجه مایکروفرش کنید تا زمانی که خمیر مقدار گرم شود. خمیر را روی سطحی قرار دهید که مقداری آرد زده شده باشد. سپس آن را به مستطیلی ۳۸ در ۳۰ سانتی تبدیل کنید. آرد ذرت را روی یک کاغذ روغن بزرگ بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند.
کاغذ روغنی و خمیر را روی یک سینی پخت صاف قرار دهید و آن را به مدت ۳ دقیقه در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. سس گوجه را روی خمیر پیتزا پخش کنید. به صورت مساوی روی آن گوجه، ذرت، پنیر و سیر قرار دهید. سپس روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید. به آرامی پیتزا را به سینی پخت مستطیلی منتقل کنید و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا قهوهای طلایی و گوشههایش ترد شد، آن را در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. روی آن ریحان و فلفل قرمز بریزید و در پایان نیز روی پیتزای خود به صورت مساوی، روغن زیتون و سرکه بالزامیک بریزید. هنگام سرو کردن، پیتزا را به ۶ قسمت تقسیم کنید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۶ وعده و هر وعده شامل یک برش پیتزا است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید، مربوط به یک وعده از این غذا میشود.
کالری: ۲۸۵
چربی در یک وعده: ۷.۳ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۳.۱ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱.۹ گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۱.۱ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۰ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۴۳ گرم
فیبر در یک وعده: ۶ گرم
کلسترول در یک وعده: ۱۲ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۱ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۵۵۲ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۱۲ میلی گرم
قند در یک وعده: ۵ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0