مواد لازم:
۹۰۰ گرم چای سیاه دم شده- میتوانید از یک چای کیسهای مخصوص قوری با ۸ لیوان آب جوش هم استفاده کنید.
سه چهارم پیمانه شکر
کمی چوب دارچین (اختیاری)
کمی برگ نعنای تازه خرد شده
یک لیموترش سبز و زرد
یک عدد پرتقال قاچ شده
چند قالب یخ
روش تهیه
چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
مایع را از صافی عبور دهید و تکههای میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالبهای یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز میتوانید با تکههای لیمو یا پرتقال و برگهای ریحان استفاده کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0