ماجرای پیازهایی که زیر آفتاب خوزستان دپو شد و گندید
به گزارش قائم آنلاین، در واکنش به افزایش بیرویه قیمت پیاز در تهران که طی دو هفته اخیر اتفاق افتاده، افزود: وقتی زنجیره تولید شکل بگیرد و واسطهها هم حذف شوند، بسیاری از مشکلات حل میشود، همین مسأله پیاز که اکنون کیلویی حدود ۵ هزار تومان در تهران فروخته میشود را ۲۰ روز پیش کیلویی ۴۰۰
به گزارش قائم آنلاین، در واکنش به افزایش بیرویه قیمت پیاز در تهران که طی دو هفته اخیر اتفاق افتاده، افزود: وقتی زنجیره تولید شکل بگیرد و واسطهها هم حذف شوند، بسیاری از مشکلات حل میشود، همین مسأله پیاز که اکنون کیلویی حدود ۵ هزار تومان در تهران فروخته میشود را ۲۰ روز پیش کیلویی ۴۰۰ تومان هم از کشاورز دزفولی نمیخریدند.
وی با اشاره به اینکه ما زیرساختهای لازم را برای تأمین به موقع محصولات و تنظیم بازار نداریم، تصریح کرد: من نماینده مجلس وقتی میخواهم به وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی این موضوع انتقاد کنم، میبینم قانون انتزاع که سال ۹۲ مصوب شده تا وظایف را تحویل وزارت جهاد کشاورزی بدهیم، اما در عمل این قانون اواخر سال ۹۴ اجرایی شده است و این وزارتخانه چه زمانی فرصت داشته، تا زیرساختهایی مانند سردخانه را به وجود بیاورد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وقتی پیاز را از کشاورز کیلویی ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومان میخرند و بعد آن را زیر آفتاب ۵۵ درجه دپو میکنند، بدون اینکه حتی سایهبانی روی آن باشد، چه توقعی میتوان داشت جز اینکه بعد از ۲ روز این محصول بوی تعفن بگیرد که تازه باید هزینه کرد تا آن را دفع کنیم و اکنون نیز پیاز کمیاب شده است. در نتیجه آنکه اکنون مصرفکننده آسیب میبیند و یک ماه پیش هم تولیدکننده نابود شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0