کد خبر : 31181
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 20 جولای 2017 - 11:10
-

سرطان‌های کشنده‌ای که ایرانی‌ها را تهدید می‌کند

سرطان‌های کشنده‌ای که ایرانی‌ها را تهدید می‌کند

به گزارش قائم آنلاین، سرطانعلی مطلق رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت؛ با اشاره به نرخ ابتلا به سرطان در ایران و شایعترین نوع این بیماری کشنده در کشور گفت: سالانه ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان شناسایی می‌شوند و با توجه به افزایش امید به زندگی این میزان در حال افزایش است. رئیس اداره سرطان

به گزارش قائم آنلاین، سرطانعلی مطلق رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت؛ با اشاره به نرخ ابتلا به سرطان در ایران و شایعترین نوع این بیماری کشنده در کشور گفت: سالانه ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان شناسایی می‌شوند و با توجه به افزایش امید به زندگی این میزان در حال افزایش است.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت و درمان مهمترین عامل افزایش ابتلا به این بیماری را سن معرفی کرد و افزود: نرخ ابتلا و بروز موارد جدید سرطان به دلیل افزایش سن و پیری در یک تا ۲ دهه آینده ۷۰ تا ۸۰ درصد رشد خواهد داشت.

مطلق به شایعترین سرطان‌هایی که ایرانی ها به آن مبتلا می‌شوند، اشاره کرد و افزود: اگر سرطان پوست را که جزء شایعترین سرطان‌ها در خانم‌ها و آقایان است کنار بگذاریم، سرطان سینه، سرطان معده و سرطان روده بزرگ در بین خانم‌های ایرانی و سرطان معده، سرطان مثانه، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ در آقایان به عنوان شایعترین سرطان‌ها شناخته می‌شوند.

رئیس اداره سرطان وزارت به مقایسه نرخ ابتلا به سرطان در ایران و جهان پرداخت و گفت: از ۱۰۰ هزار نفر در ایران در مردان ۱۳۴ نفر و در زنان ۱۲۸ نفر به سرطان مبتلا می‌شوند که با نرخ جهانی ابتلا به سرطان برای مردان ۲۰۵ و زنان ۱۶۵ نفر فاصله داشته و کمتر است.

مطلق یادآور شد: نرخ ابتلا به سرطان در ایران نسبت به متوسط جهانی کمتر است، اما هرچه که رفاه اجتماعی و امید به زندگی در کشور ما بیشتر شود بروز سرطان بیشتر بوده و نرخ افزایش هم راستا با رشد ابتلا به این بیماری در جهان است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − 6 =