دکتر محمد علی زارعیان در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: تغییرات مزاجی اصلی ترین عامل بروز سطوح مختلف هیجانات در افراد متفاوت است.
وی گفت: محرک های بروز خشم و پرخاشگری، شاید در حد چند دقیقه نفس و بدن را تحت تأثیر قرار دهند، ولی بسته به شدت محرک، وضعیت مزاجی فرد و عوامل مختلف می تواند تا سال ها و حتی تا پایان عمر ذهن و جسم و ابعاد مختلف وجودی انسان را درگیر خود کند.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: نوع تغذیه و سبک زندگی افراد نقش بسزایی در بروز حالتهای پرخاشگرانه و توان کنترل آن دارد و کسانی که در برخورد با مشکلات، بیشتر حالت پرخاشگرانه بروز میدهند به دلیل مزاج یا سوء مزاج گرم عمومی یا مغزی، علاوه بر تمرینات کنترل ذهنی، برای تقلیل شدت این حالات باید در برنامه غذایی خود پرهیزهایی را نیز دنبال کنند.
دکتر زارعیان توصیه کرد: این افراد باید از مصرف ادویه تند مثل زنجبیل، فلفل و خردل، خوراکی های بسیار گرم نظیر عسل کهنه، مغزدانهها و تنقلات مثل پسته، سیر، پیاز خام، خرمای خشک، نوشیدنی های گرم و داغ مثل قهوه، نسکافه و چای، کل فست فودها و غذاهای آماده و هر غذای حاوی مواد نگهدارنده، خوراکی هایی با طبع گرم و چرب مثل حلوا ارده، سرخ کردنی ها مخصوصا اگر حالت سوخته پیدا کنند و ترشی های غیرطبیعی و هر غذایی که مزه ترش شدید داشته باشد اجتناب کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0