کد خبر : 31587
تاریخ انتشار : جمعه 21 جولای 2017 - 12:20
-

غذاهای ممنوعه برای مبتلایان به آکنه

غذاهای ممنوعه برای مبتلایان به آکنه

به گزارش قائم آنلاین،در این میان برخی غذاها در ایجاد آکنه مقصر شناخته شده اند اما نکته مهم این است که تاثیر مواد غذایی بر همه یکسان نیست و محرکی که باعث بروز آکنه در یک فرد می شود، ممکن است روی فرد دیگر هیچ تاثیری نداشته باشد. با این حال برخی غذاهای مشخص از

به گزارش قائم آنلاین،در این میان برخی غذاها در ایجاد آکنه مقصر شناخته شده اند اما نکته مهم این است که تاثیر مواد غذایی بر همه یکسان نیست و محرکی که باعث بروز آکنه در یک فرد می شود، ممکن است روی فرد دیگر هیچ تاثیری نداشته باشد.

با این حال برخی غذاهای مشخص از جمله غذاهای چرب و غذاهای حاوی قند زیاد برای جوش و آکنه پوست به عنوان یک ماشه خطر شناخته شده اند. فرقی نمی کند نوع پوست یا سن شما چیست، اگر می خواهید پوستی صاف و بدون جوش و آکنه داشته باشید باید از این غذاها پرهیز کنید.

شکلات:

مطالعات محققان آمریکایی نشان می دهد که رژیم غذایی پر چرب و با قند بالا تولید سبوم را در پوست افزایش می دهد و منجر به ترویج التهاب در بدن و بروز جوش و آکنه می شود. در واقع افرادی که بیشترین میزان مصرف این غذاها را دارند، در مقایسه با افرادی که میوه ها و سبزیجات را به رژیم غذایی شان اضافه می کنند، بیشتر مستعد ابتلا به آکنه هستند.

غذاهای شور:

اگر چه نمک مستقیما باعث تشکیل جوش و آکنه نمی شود، اما به علت تاثیر آن در بی آب کردن پوست، آکنه را بدتر می کند. برخی از غذاهای پر نمک در ظاهر به نظر نمی رسد حاوی نمک زیادی باشند. مانند سوپ و گوشتهای فرآوری شده. بنابراین مراقب این غذاها باشید. غذاهای پر نمک علاوه بر آسیب رساندن به پوست، فشار خون را نیز بالا می برند.

آب پنیر:

آب پنیر منبع بسیار خوبی از پروتئین است و می ‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند؛ اما این تحریک گاه آنقدر زیاد است که باعث آکنه می ‌شود. آب پنیر، حساسیت پوست را به انسولین افزایش می ‌دهد و باعث می‌ شود فولیکول ‌ها در فضای تنگ ‌تری رشد کنند و تولید سبوم در پوست افزایش یابد.

سویا:

در خوردن سویا باید اعتدال داشت. ۱۴ گرم سویا به طور روزانه سلامت پوست را نه تنها تهدید نمی ‌کند، بلکه تامین هم می ‌کند. فیتواستروژن معمولا پوست مردان را تحت تاثیر قرار نمی ‌دهد، اما زنانی که دارای جوش و آکنه هستند باید در خوردن سویا دقت کنند؛ به ویژه در نیمه دوم دوره قاعدگی نباید بیش از مقدار مجاز سویا بخورند.

فست فودها:

چربی های ترانس غذا می تواند التهاب ایجاد کند که، این به نوبه خود باعث جوش و آکنه و حتی چین و چروک در پوست می شود. غذاهای چرب اغلب محرک واکنش هورمونی نیز هستند که دلیل دیگری بر تشکیل جوش است.

نوشیدنی های شیرین:

این نوشیدنی ها اغلب مقدار زیادی قند دارند که منجر به التهاب و در نتیجه تشکیل جوش می شوند. حتی آبمیوه های سالم اغلب حاوی مقدار زیادی شکر هستند، بنابراین پیش از خرید آنها برچسب روی آب میوه و نوشیدنی های دیگر را بخوانید.

نان سفید:

مواد غذایی مانند نان سفید، ماکارونی و غلات آماده، شاخص گلیسمی بالایی دارند که قند خون را افزایش می دهند و منجر به افزایش چربی در بدن و احتمال بیرون ریختن جوش و آکنه می شوند. به جای این مواد از کربوهیدراتهای پیچیده استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 − پنج =