کد خبر : 31527
تاریخ انتشار : جمعه 21 جولای 2017 - 9:50
-

۷ توصیه بهداشتی مهم برای حجاج

۷ توصیه بهداشتی مهم برای حجاج

به گزارش قائم آنلاین،حجت‌الاسلام دکتر آقارفیعی در گفت و گو با جام جم آنلاین بیان کرد: طی سفری به مکه متوجه شدم زمین و سنگ‌های مکه و مدینه باعث شیوع یک آلرژی در حجاج شده بود به عبارتی موادی که به کف زمین می‌زنند حساسیت زا بود لذا توصیه می‌شود قبل از حج افراد حجامت

به گزارش قائم آنلاین،حجت‌الاسلام دکتر آقارفیعی در گفت و گو با جام جم آنلاین بیان کرد: طی سفری به مکه متوجه شدم زمین و سنگ‌های مکه و مدینه باعث شیوع یک آلرژی در حجاج شده بود به عبارتی موادی که به کف زمین می‌زنند حساسیت زا بود لذا توصیه می‌شود قبل از حج افراد حجامت کنند چرا که با این کار یک مقاومتی در بدن افراد بوجود می‌آید و علاوه بر آن با حجامت برخی از فاکتورها در بدن ترشح شده که مواد ضد آلرژی و موادی که سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد نیز در این دسته قرار دارند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت جام جم آنلاین می‌خوانیم.

حجاج خوردن صبحانه را فراموش نکنند
وی در ادامه افزود: حجاج هنگامی که به منطقه جدید وارد می‌شوند از پیاز آنجا حتما استفاده کنند چرا که بدنشان نسبت به آب آن منطقه واکنش بدی نشان ندهد و علاوه برآن دستگاه گوارششان ضدعفونی می‌شود. زائران مصرف خرما را در فراموش نکنید زیرا سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم، سدیم و پتاسیم است. نکته دیگر در خصوص مصرف آب زمزم است افرادی که کلیه سنگ سازی دارند با مصرف آب زمزم می‌توانند آن را دفع کنند.
آقارفیعی مصرف صبحانه را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: صبحانه وعده غذایی مهمی است که هرگز نباید آن را حذف کرد بلکه باید قوی‌تر آن را میل کرد بدین معنا که خوردن صبحانه را در یک لقمه نان و پنیر خلاصه نکنند و همراه صبحانه از گردو، بادام و نیشکر استفاده کنند. از خوردن غذاهای چرب و سنگین اجتناب کرده و بیشتر از سبزیجات و میوه‌های طبیعی آن منطقه استفاده کنند و اگر افراد دچار ضعف شدند مصرف گوشت گوسفندی البته به اندازه گزینه مناسبی برای آن‌هاست.
این متخصص طب سنتی به حجاج توصیه کرد: بهترین زمان برای زیارت شب‌هاست چرا که شب‌های عربستان بسیار خنک بوده و زائران از درگیری با گرمازدگی به دور می‌مانند. همچنین صحیح‌ترین روش غذا خوردن به این شکل است که غذای خود را با خوردن کمی نمک آغاز کنند، وسط غذا آب ننوشند و در پایان چند خرما نیز مصرف کنند. نکته مهم دیگر این است که شربت سکنجبین را جایگزین نوشابه ها کرده و علاوه بر آن مصرف یک قاشق عسل ابتدا و انتهای نهار و شام بسیار توصیه می‌شود زیرا از ضعف سیستم ایمنی و گوارش به خوبی جلوگیری می‌کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل این‌ که بسیاری از حجاج ایرانی کمی مُسن هستند، امکان ابتلا به بیماری‌‌هایی مانند اسهال مسافرتی در این افراد بسیار مشاهده می‌شود بنابراین لازم است در سفر حج به نکات بهداشتی و تغذیه‌‌ای توجه کنند. همچنین حجاج اگر در سفر دچار اسهال شدند، حتما از ماست چکیده با پودر سیاه دانه برای بهبودی استفاده کنند. زائران از مصرف غذاهای پُرچرب و پُرکالری به شدت پرهیز کنند، زیرا مصرف این دسته از غذاها می‌‌تواند مشکلات گوارشی برای حجاج ایجاد کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 + یک =