کد خبر : 31983
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 جولای 2017 - 14:25
-

چیز کیک شکلاتی یک پیشنهاد خوشمزه برای عصرانه

چیز کیک شکلاتی یک پیشنهاد خوشمزه برای عصرانه

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب به نقل از آکاایران به شما طرز پخت چیز کیک شکلاتی را آموزش می‌دهیم. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار) پودر قند۱ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب به نقل از آکاایران به شما طرز پخت چیز کیک شکلاتی را آموزش می‌دهیم.

چیز کیک شکلاتی بدون پخت
آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۶ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر:

بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار)

پودر قند۱ قاشق غذاخوری

کره ۱۰۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم

شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

شیر ۲ سوم لیوان

طرز تهیه:

جهت تهیه این چیز کیک شکلاتی ابتدا بیسکوییت‌های کاکائویی، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.

کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ و دیواره را کاملا چرب کنید و بعد مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند. مواد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

شکلات و شیر را داخل کاسه‌ای بریزید و روی بخار آب قرار هید تا آب شود (روش بن ماری).

ژلاتین را نیز داخل کاسه‌ای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید (هم نزنید) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. (می‌توانید داخل مایکروویو هم آن را حل کنید).

پنیر خامه‌ای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.

خامه را جداگانه داخل کاسه‌ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.

قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت‌هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت ۳ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

پس از اینکه چیز کیک بسته شد آن از قالب خارج کنید. به این صورت که اول با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید و بعد آن را از قالب خارج کنید.

چیز کیک را با شکلات آب شده و فندق تزیین کنید.

نکات:

۱. در صورت تمایل به جای بیسکویت کرم دار از بیسکوییت ساده استفاده کنید.

۲. بجای ۱ قاشق غذاخوری پودر زلاتین میتوانید از ۲ ورقه ژلاتینی بزرگ یا ۴ ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید.

نوش جان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک + 12 =