کد خبر : 32133
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 جولای 2017 - 8:20
-

با انجیر و بادام یک کیک خانگی بپزید

با انجیر و بادام یک کیک خانگی بپزید

به گزارش قائم آنلاین، در این مطلب آموزش پخت کیک انجیر را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم. مواد لازم: کره یا روغن: یک پیمانه و یک چهارم پیمانه خلال بادام بو داده: نصف پیمانه پر آرد سفید کیک: ۵/۳ پیمانه بکینگ پودر: ۳ قاشق مربا خوری فندق بو داده: ۲ قاشق سوپخوری سفیده تخم مرغ: ۷ عدد

به گزارش قائم آنلاین، در این مطلب آموزش پخت کیک انجیر را به نقل از سایت کاویاب می‌خوانیم.

با انجیر و بادام یک کیک خانگی بپزید
مواد لازم:
کره یا روغن: یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
خلال بادام بو داده: نصف پیمانه پر
آرد سفید کیک: ۵/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۳ قاشق مربا خوری
فندق بو داده: ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ: ۷ عدد
انجیر خشک و نرم: ۱۵ عدد
شیر: یک پیمانه
طرز تهیه کیک انجیر:
کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط می‌کنیم. سفیده تخم مرغ را می‌زنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.
تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم و در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می‌گذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری، کاغذ آن را کنده و روی آن را تزئین می‌کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − پانزده =