مواد لازم:
کره یا روغن: یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
خلال بادام بو داده: نصف پیمانه پر
آرد سفید کیک: ۵/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۳ قاشق مربا خوری
فندق بو داده: ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ: ۷ عدد
انجیر خشک و نرم: ۱۵ عدد
شیر: یک پیمانه
طرز تهیه کیک انجیر:
کره یا روغن را با پودر شکر خوب می زنیم تا سفید رنگ و صاف شود. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خلال بادام، فندق و انجیر خرد شده را در آرد مخلوط میکنیم. سفیده تخم مرغ را میزنیم تا کاملاً پف کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
تمام مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم و در یک قالب از قبل چرب و کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت میگذاریم تا پخته و خنک شود. پس از خنک شدن روی توری، کاغذ آن را کنده و روی آن را تزئین میکنیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0