کد خبر : 32417
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 جولای 2017 - 13:00
-

سالاد ۷ لایه یک پیش‌ غذای خوشمزه تابستانی

سالاد ۷ لایه یک پیش‌ غذای خوشمزه تابستانی

به گزارش قائم آنلاین،امروزه سالادها بخش جدا ناپذیر سفره‌های ما شده‌اند. برخی از افراد برای رهایی از شر چاقی بیش از حد به سالاد خوردن رو می‌آورند و برخی دیگر با خوردن سالاد پیش از غذای اصلی سعی می‌کنند که جلوی پر خوری خود را بگیرند و اما عده‌ای دیگر سالاد را برای بهتر هضم

به گزارش قائم آنلاین،امروزه سالادها بخش جدا ناپذیر سفره‌های ما شده‌اند. برخی از افراد برای رهایی از شر چاقی بیش از حد به سالاد خوردن رو می‌آورند و برخی دیگر با خوردن سالاد پیش از غذای اصلی سعی می‌کنند که جلوی پر خوری خود را بگیرند و اما عده‌ای دیگر سالاد را برای بهتر هضم شدن غذاهای اصلی مصرف می‌کنند. از دیگر مزایای این وعده غذایی این است که ما می‌توانیم در سالادی که درست می‌کنیم از انواع غذا‌های گیاهی و گوشتی و حتی دریایی استفاده کنیم.

سالاد‌ها همیشه می‌توانند در طرح و مزه‌های مختلفی باشند، زیرا شما می‌توانید انواع غذا‌ها را با سبزیجات مخلوط کنید و یک سالاد با طعم جدید و متنوع بسازید.
دستور العمل ساخت سالاد ۷ لایه با کمترین امکانات
باید گفت سالادها فقط مختص مهمانی دادن و مهمانی گرفتن نیستند. شما خودتان می‌توانید دست به کار شوید نه برای مهمان، بلکه برای خود و خانواده خود سالادی درست کنید که شاید نظیر آن را تا به امروز ندیده باشید. در این مطلب شما را با طرز تهیه نوعی سالاد آشنا می‌کنیم که از ۷ طبقه تشکیل شده است. شما می‌توانید در طول تمام روزهای هفته از آن استفاده کنید. البته نوع لایه‌ها را می‌توان بنا به سلیقه خود تغییر داد. اما سعی کنید تخم مرغ آب پز و نخود فرنگی همیشه بخشی از این سالاد باشد. طرز تهیه سالاد ۷ طبقه بسیار آسان است. طوری که نیاز به تمرین برای درست کردن آن ندارید. در ادامه این مطلب با نحوی درست کردن سالاد ۷ طبقه آشنا می شوید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد ۷ طبقه
۲/۱ فنجان سر کاهوی یخ زده (قسمت مغز کاهو)
۲ فنجان اسفناج و یا کلم بروکلی
۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
۶ عدد تخم مرغ آب پز، له شده و یا برش داده شده
۶ عدد پیازچه سبز و تازه (۱ قاشق غذا خوری برای تزئین روی سالاد)
۸ قاشق غذاخوری بیکن، ترجیحا گوشت گوساله (بیکن را از نمک‌سود کردن گوشت با مقدار فراوانی نمک تهیه می‌کنند. بیکن به گوشتی که آن را خشک کرده‌اند نیز گفته می‌شود)
۱ فنجان نخود یخ زده
۲/۱ فنجان ماست یونانی
۲/۱ فنجان سس مایونز کم چرب
۱ قاشق چای خوری شکر یا قند خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک تصفیه شده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
نکته: شما می توانید از مکمل های اضافی و جایگزین مثل: پنیر، ذرت، خیار، پیاز قرمز و یا هر سبزی دیگری که دوست دارید نیز استفاده کنید.
آماده کردن مخلفات
مرحله ۱: مخلفات را آماده کنید
ماست یونانی، سس مایونز، شکر، نمک، فلفل و شوید خرد شده را در ظرفی با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
کاهو
مرحله ۲: کاهو را درون ظرف شیشه‌ای قرار دهید
در ادامه لایه‌ای از تکه‌های کاهوی یخ زده را درون ظرف شیشه‌ای بریزید و به دنبال آن اسفناج یا کلم بروکلی را نیز اضافه کنید.
گوجه فرنگی
مرحله ۳: در ادامه گوجه فرنگی خرد شده را روی کاهو بریزید
نکته: برای اینکه تمام لایه‌ها از بیرون ظرف شیشه‌ای قابل رویت باشد، سعی کنید اول حاشیه‌های ظرف را با لایه‌های مواد غذایی پرکنید سپس وسط ظرف را با این مواد پرکنید.
مرحله ۴: یک لایه از تکه‌های تخم مرغ آب پز شده را روی لایه گوجه فرنگی بریزید
تخم مرغ آب پز
نکته: اگر دوست دارید طعم متفاوتی از تخم مرغ را در سالادتان تجربه کنید. سعی کنید روی تخم  مرغ‌های آب پز شده فلفل بپاشید.
مرحله ۵: بیکن را در بالای تکه‌های تخم مرغ قرار دهید
بیکن
در استفاده از بیکن شما با توجه به ذائقه‌ای که دارید می‌توانید از انواع گوشت های بیکن شده در بازار استفاده کنید.
مرحله ۶: نخود فرنگی یخ زده را در بالای بیکن قرار دهید.
نخود فرنگی
نکته: اضافه کردن نخود فرنگی به صورت یخ زده مشکلی ایجاد نمی‌کند. چرا که، تا سالادتان برای سرو کردن آماده شود یخ نخود‌ها هم آب می‌شود.
گام ۷: ریختن مخلفات روی سالاد
در این مرحله مخلفاتی که از مخلوط ماست یونانی و دیگر ترکیبات قبلا آماده کرده‌اید را به صورت منظم روی تمام سطح ظرف سالاد بریزید به صورتی که روی سالاد را کاملا بپوشاند و سپس روی این مخلوط را با پیازچه و گیشنیز به شکل دلخواه تزئین کنید. سپس سالاد را تا قبل از زمان میل کردن، درون یخچال قرار دهید.
سالاد
«شما می توانید این سالاد را یک روز قبل نیز تهیه کرده و درون یخچال نگهداری کنید. از مزایای این سالاد این است که شما می‌توانید انواع مواد غذایی را به آن اضافه کنید و در هر بار ساختن آن یک طعم جدید را تجربه کنید. توجه داشته باشید وقتی به طور امتحانی ماده جدیدی را به سالاد اضافه کردید، قبل از اینکه کسی آن را تست کند، خودتان آن را تست کنید تا از خوشمزه و یا بدمزه شدن آن قبل از دیگران مطلع شوید. این کار کاملا به نفع شماست»

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × یک =