کاشت تراشه در بدن جایگزین کارت شناسایی میشود
به گزارش قائم آنلاین،به نقل از وی تری، این تراشه RFID باعث می شود که محل استقرار فیزیکی کارمندان این شرکت به طور آنی و لحظه ای قابل شناسایی باشد. مزیت دیگر استفاده از این روش برای شناسایی کارکنان این است که تراشه مذکور گم نمی شود، جا نمی ماند و دزدیده نمی شود. شرکت
به گزارش قائم آنلاین،به نقل از وی تری، این تراشه RFID باعث می شود که محل استقرار فیزیکی کارمندان این شرکت به طور آنی و لحظه ای قابل شناسایی باشد. مزیت دیگر استفاده از این روش برای شناسایی کارکنان این است که تراشه مذکور گم نمی شود، جا نمی ماند و دزدیده نمی شود.
شرکت Three Square Market، اعلام کرده است استفاده از این تراشه ها در این شرکت اختیاری است و انتظار می رود ۵۰ نفر از کارمندان از آن استفاده کنند.
نصب این تراشه باز کردن قفل اتاق های تفریح و استراحت و همین طور روشن کردن و استفاده از دستگاه های چاپگر و کپی را نیز ممکن می کند. همچنین از این طریق می توان برخی اقلام را از دستگاه های فروش ثابت نصب شده در این شرکت خریداری کرد.
این تراشه ها از فناوری near-field communications (NFC) که در کارت های اعتباری نیز مورد استفاده قرار می گیرد، برای برقراری ارتباط با محیط اطراف بهره می گیرند.
انتظار می رود طی سال های آینده استفاده از تراشه های کاشته شده در بدن انسان به عنوان ابزاری برای شناسایی هویت افراد، باز و بسته کردن درها، استفاده از دستگاه های مختلف، قفل کردن و بازکردن قفل تلفن ها، به اشتراک گذاری اطلاعات حرفه ای و تجاری، ذخیره سازی اطلاعات پزشکی و بهداشتی، پرداخت پول و غیره افزایش یابد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0