نکته جالب اینجاست که اکثر ما نمیتوانیم باور کنیم که این مواد غذایی میتوانند برای ما خطرناک باشند. اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش غذاییشان دستخوش تغییرات اساسی میشود.
چغندر:
حاوی نیترات است که با گرم کردن به نیتریت تبدیل شده و برای بدن بسیار مضر است.
مرغ:
ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن مجدد، تغییر میکند و منجر به مشکلات گوارشی میشود. در واقع، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. اگر مقداری از مرغ وعده قبل باقی مانده است، بھتر است آن را به صورت سرد میل کنید و یا اگر ھم ترجیح میدھید که گرم باشد، بھتر است که روی حرارت کم، گرم شود.
سیب زمینی:
سیبزمینی اگر مجددا گرم شود نه تنھا ارزش تغدیهای آن به میزان قابل توجھی کاھش پیدا میکند بلکه برای بدن، سمی است. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید.
قارچ:
درست مانند مرغ، ساختار پروتئینی قارچ نیز با حرارت مجدد تغییر کرده و منجر به مشکلات هضم میشود. پس باقیمانده قارچ پخته شده را نیز بهتر است به صورت سرد مصرف کنید.
اسفناج:
گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است. اسفناج حاوی درصد بالایی نیترات است که اگر دوباره گرم
شود به نیتریت تبدیل میشود. نیتریت با خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارد.
تخم مرغ:
خطر گرم کردن مجدد تخم مرغ بسیار بالا است، زیرا در اثر قرار گرفتن در معرض حرارت مجدد، سمی میشود. البته این قانون شامل مواد غذایی که تخم مرغ قسمتی از اجزای تشکیل دھنده آنها محسوب میشود، نیست. اما اگر تخم مرغ را به صورت آبپز یا املت مصرف میکنید، نباید آن را برای وعده بعد گذاشته و دوباره گرم کنید.
کرفس:
کرفس ھم حاوی نیترات بوده که اگر دوباره گرم شود به نیتریت تبدیل میشود. اگر ھم مجبور ھستید که غذای حاوی کرفس را دوباره گرم کنید، کرفسھای آن را خارج کنید تا حرارت دوباره نبینند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0