وی افزود: نگرش و طرز فکر مردم نسبت به داروهای برند و خارجی منجر به ایجاد تمایز بین این داروها شده و تا حدی پیش رفته است که افراد حاضرند با پرداخت مبالغ هنگفت، از داروهای خارجی استفاده کنند.
مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: در بسیاری از مواقع اعتماد و اطمینان به تأثیر داروهای خارجی، در عمل انرژی مثبت را به بیمار تلقین کرده و در عمل بسیاری از بیماریها را به بهبودی میرساند.
وی عنوان کرد: قیمت داروهای ایرانی با همان کیفیت داروهای برند، با داروهای خارجی تفاوت بسیاری دارد. این در حالی است که داروهای با تکنولوژی بالا و دانش بنیان ایرانی ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزانتر از نوع خارجی آن است و داروهای ژنریک ایرانی نسبت به کشورهایی مانند هند ۴ برابر ارزانتر است.
عبدالهی اذعان داشت: سازمان غذا و دارو تمام تلاش خود را برای تلاش خود را کرده است که داروی ایرانی در حد داروی خارجی تولید کند و بیماران بتوانند با صرف هزینه کمتر داروی مرغوب تهیه کنند. در بسیاری از مواقع مصرف دو داروی مشترک با مارک متفاوت در بیماران اعصاب و روان نتایج مختلفی داشته است و با بررسیهای انجام شده شاهد تأثیر خوب داروی خارجی در بهبود سریع بیمار بوده ایم.
مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در پایان یادآور شد: برای پیشبرد اقتصاد و دانش کشور در زمینه دارو باید بر فرهنگ و نگرش مردم کار شود و اعتماد به داروهای ایرانی و نقش موثر آنها در بهبودی و درمان بیماری در جامعه رواج یابد و نگاه منفی به داروهای داخلی در اذهان عمومی اصلاح شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0