کد خبر : 32968
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 جولای 2017 - 13:20
-

۷ توصیه که برای ایمنی کودکان در خودرو باید رعایت کرد

۷ توصیه که برای ایمنی کودکان در خودرو باید رعایت کرد

به گزارش قائم آنلاین،از صبح امروز خبر مرگ بنیتای هشت ماهه‌‌ که در چند روز گذشته، آگهی گم شدن او دست به دست می‌چرخید، باعث تاثر زیادی در فضای مجازی و واقعی شد. در این میان دلنگرانی مادران پررنگ‌تر از بقیه بود. اما مطمئنا این مسئله تنها با دلنگرانی و ایجاد محدودیت برای کودکان قابل

به گزارش قائم آنلاین،از صبح امروز خبر مرگ بنیتای هشت ماهه‌‌ که در چند روز گذشته، آگهی گم شدن او دست به دست می‌چرخید، باعث تاثر زیادی در فضای مجازی و واقعی شد. در این میان دلنگرانی مادران پررنگ‌تر از بقیه بود. اما مطمئنا این مسئله تنها با دلنگرانی و ایجاد محدودیت برای کودکان قابل حل نیست. بلکه ما باید شیوه‌های اصولی بیرون رفتن با کودکان را هم یاد بگیریم. به همین بهانه، در این یادداشت نگاهی خواهیم داشت به نکات ایمنی سلامت کودکان در خودرو. امیدواریم که دیگر شاهد چنین خبرهای تلخ و ناگواری نباشیم.

بنیتای هشت ماهه
برای نوزادتان صندلی مخصوص خودرو بخرید
یادتان باشد که همه کودکان زیر سیزده سال باید در صندلی عقب خودرو بنشینند. برای کودکان کمتر از یک سال باید از صندلی نوزاد استفاده کنید. چون ستون فقرات این کودکان بسیار آسیب پذیر است. به همین دلیل و برای ایمنی بیشتر، صندلی نوزاد را رو به عقب در خودرو نصب کنید.
کودکان بالای یک سال هم به صندلی مخصوص نیاز دارند
صندلی کودک برای کودکان بالای یک سال نیز توصیه می‌شود. این صندلی‌ها با توجه به قد و وزن کودک در مدل‌های مختلف در بازار موجود هستند. این صندلی‌ها با توجه به وزن و چثه کودک، رو به جلو یا رو به عقب در خودرو نصب می‌شوند.
۷ توصیه که برای ایمنی کودکان در خودرو باید رعایت کرد
در خودرو نوزادتان را در آغوش نگیرید
در آغوش نگه داشتن نوزاد در خودرو به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. چرا که با جزئی‌ترین تصادف ممکن است به کودک آسیب وارد شود. حتی اگر تصادف کوچکی هم رخ دهد، ممکن است خود شما به نوزاد آسیب برسانید.
صندلی دست دوم نخرید
همان طور که گفتیم برای خرید صندلی مناسب باید به قد، وزن و چثه کودک دقت کنید. یکی از باورهای غلط در جامعه، استفاده از صندلی‌های دست دوم برای کودکان است. اما واقعیت این است که این صندلی‌ها داری تاریخ مصرف هستند و بعد از به پایان رسیدن تاریخ مصرف، دیگر قابل استفاده نیستند. علاوه بر این ممکن است صندلی دست دوم در یک تصادف آسیب دیده باشد و از ایمنی کافی برخوردار نباشد. پیشنهاد ما به شما این است که صندلی دست دوم نخرید، اما اگر نمی‌توانید صندلی نو بخرید، حتما به تاریخ مصرف صندلی دقت کنید.
سقف خودروهای روباز
سقف خودروهای روباز اسباب بازی کودکان نیست!
از پدیده‌های خطرناکی که این روزها بیش از پیش شاهد آن هستیم، کودکانی هستند که سرشان را از سقف روباز خودرو یا همان سانروف‌ بیرون می‌آورند. این کار عواقب وحشتناکی در پی دارد که متاسفانه بسیاری از والدین به آن توجهی نمی‌کنند. کافی است یک بار با سرعت ۶۰ کیلومتر به صورت اتفاقی دستتان با شاخه نازک درخت برخورد کند، تا متوجه شوید که این کار چه بلایی سر پوست لطیف کودکتان می‌آورد. البته خطر تصادفات جاده‌ای در این موارد جای خود را دارد. وقتی کودک شما کمربند ایمنی نبسته و سر و گردنش هم از سقف روباز خودرو بیرون است، چطور ممکن است هنگام تصادف به وی آسیبی نرسد؟ گذشته از این برخورد شاخه، سنگ و حشرات در این مواقع سلامتی کودک شما را تهدید می‌کند. فقط کافی است با یک جستجوی ساده به گزارش‌هایی در این باره برسید. ترمز ناگهانی و ضربه شدید به سر، گردن و سینه در این مواقع سلامت کودک شما بیش از هر چیز سلامت کودکتان را تهدید می‌کند. در هر حال به یاد داشته باشید که کودک شما حتی در خودروهایی با سقف‌های روباز هم باید در صندلی مخصوص به خودش بنشیند.
نکات ایمنی در استفاده از صندلی کودک را جدی بگیرید
دقت کنید در هنگام بستن کمربند ایمنی به بدن کودک فشار نیاورید. اگر صندلی کودک شما داری وسایل جانبی همچون میز است، توجه داشته باشید که آنها در مقابل سر و گردن او نباشند. اگر خودرو شما مجهز به کیسه هوای سمت شاگرد است، هرگز صندلی کودک را با روش تکیه به کیسه هوا نصب نکنید، این کار شما می‌تواند در هنگام فعال شدن کیسه هوا باعث پرتاب صندلی کودک به عقب و مرگ وی شود.
۷ توصیه که برای ایمنی کودکان در خودرو باید رعایت کرد
تابستان‌ها کودک را در خودرو تنها نگذارید
به یاد داشته باشید که در تابستان‌ها هرگز نباید کودک خود را در خودرو تنها بگذارید، چرا که درجه حرارت بدن کودکتان سه تا پنج برابر بیشتر از شماست و هنگامی که دما در یک ماشین به ۷۰ درجه فارنهایت برسد، این وضعیت می‌تواند برای سلامت کودک بسیار خطرناک باشد. تنها ماندن کودک شما در خودرو و در گرمای شدید، می‌تواند باعث سکته ناشی از گرما و مرگ وی شود. همیشه قبل از پیاده شدن از خودرو از نبودن کودک در ماشین اطمینان پیدا کرده و بعد درب ماشین را قفل کنید. البته پیشنهاد ما به شما این است که در هیچ فصلی کودک خود را تنها در ماشین رها نکنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 2 =