به گزارش قائم آنلاین،درست است که بادهای موسمی باعث خنک شدن هوای گرم تابستان میشود، اما از طرفی خطر عفونتهای چشمی را افزایش می دهد بیماریهایی مانند ورم ملتحمهی چشم، جراحت قرنیهی چشم و گلمژهها در فصلهای موسمی بسیار شایع بوده و تماس با قطرات باران هم در این فصل میتواند باعث بروز عفونت شود. شایعترین علائم عفونتهای چشمی تورم، قرمزی یا احساس سوزش در چشم است که حتما باید به چشمپزشک مراجعه شود. جراحت قرنیه چشم یکی از جدیترین عفونتهای چشمی است که در آن قرنیه دچار التهاب شدید شده و اگر به درستی درمان نشود میتواند به کوری بیانجامد. علائم: درد شدید، ترشح چرک و تیرگی دید گل مژه عفونت باکتریایی است و در قالب غده روی چشم ظاهر میشود. در صورت ظاهر شدن میتوان آن را با کمپرسهای گرما یا سرما و یا قطرهی چشم درمان کرد.
پیشگیری از عفونتهای موسمی چشم
درست است که بادهای موسمی باعث خنک شدن هوای گرم تابستان میشود، اما از طرفی خطر عفونتهای چشمی را افزایش می دهد بیماریهایی مانند ورم ملتحمهی چشم، جراحت قرنیهی چشم و گلمژهها در فصلهای موسمی بسیار شایع بوده و تماس با قطرات باران هم در این فصل میتواند باعث بروز عفونت شود. شایعترین علائم عفونتهای چشمی تورم، قرمزی یا احساس سوزش در چشم است که حتما باید به چشمپزشک مراجعه شود.
جراحت قرنیه چشم
یکی از جدیترین عفونتهای چشمی است که در آن قرنیه دچار التهاب شدید شده و اگر به درستی درمان نشود میتواند به کوری بیانجامد.
علائم: درد شدید، ترشح چرک و تیرگی دید
گل مژه
عفونت باکتریایی است و در قالب غده روی چشم ظاهر میشود. در صورت ظاهر شدن میتوان آن را با کمپرسهای گرما یا سرما و یا قطرهی چشم درمان کرد.
علائم: درد شدید، ترشح چرک، سرخی پلکها
در اینجا به چند راهکار برای پیشگیری از عفونتهای موسمی میپردازیم:
۱. از حولهها، وسایل شخصی و لباسهای مشترک استفاده نکنید چرا که سریعا عفونت را منتقل میکند.
۲. اگر از آماس ملتحمه چشم رنج میبرید، باید از دست زدن به چشم پرهیز کرده و بعد از هر بار استفاده از قطرهی چشم، دستهایتان را بشویید.
۳.از خریدن و استفاده از قطرههای چشمی بدون نسخه که حاوی استروئید هستند خودداری کنید.
۴. اگر چشمتان دچار عفونت شده و عینک میزنید، به هیچ وجه از لنز استفاده نکنید.
۵. وقتی از بیرون به خانه میآیید حتما دستتان را بشویید تا از جمع شدن باکتریهای در پوست پیشگیری کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0