کد خبر : 33253
تاریخ انتشار : جمعه 28 جولای 2017 - 20:30
-

چرا طناب زدن برای همه مفید است؟

چرا طناب زدن برای همه مفید است؟

به گزارش قائم آنلاین،طناب زدن از آن ورزش‌های قدیمی است که همه با آن آشناییم: در کودکی یکی از بازی‌هایمان بود و حالا در بزرگسالی طناب زدن را فقط برای بوکسور‌ها می‌دانیم و انجامش نمی‌دهیم. در ادامه این مطلب را به نقل ازدکتر کرمانی بخوانید. واقعا حیف است، چون طناب زدن همزمان ترکیبی از مزایا را

به گزارش قائم آنلاین،طناب زدن از آن ورزش‌های قدیمی است که همه با آن آشناییم: در کودکی یکی از بازی‌هایمان بود و حالا در بزرگسالی طناب زدن را فقط برای بوکسور‌ها می‌دانیم و انجامش نمی‌دهیم. در ادامه این مطلب را به نقل ازدکتر کرمانی بخوانید.

چرا طناب زدن وحشتناک خوب است؟
واقعا حیف است، چون طناب زدن همزمان ترکیبی از مزایا را برای استخوان‌ها، تعادل و عضلات دارد که بیشتر ورزش‌ها نمی‌توانند با آن برابری کنند.
اگر به تازگی انجام داده باشیدش حتما می‌دانید چقدر باعث افزایش ضربان قلب می‌شود. یک چیز خوب درباره این ورزش میزان شدتش است که می‌تواند به همان اندازه‌ای که می‌خواهید افزایش پیدا کند.

در حالی که طناب زدن با سرعت کم می‌تواند تمرین خوبی برای گرم کردن باشد طناب زدن با سرعت بالا یا دوبار رد کردن طناب از زیر پا قبل از فرود آمدن می‌تواند در عرض یک یا دو دقیقه به نفس نفس زدن بیندازدتان.

هماهنگ سازی کامل بدن برای طناب زدنی موفق نیز یکی دیگر از نقاط مثبت این ورزش است. بوکسور‌ها به این دلیل زیاد طناب می‌زنند که زمان بندی دقیق آن بین دست و پا به برقراری ارتباط بالا تنه و پایین تنه با مغز کمک می‌کند.

مانند گروهی از نوازند‌ها که بدون هماهنگی ممکن نیست بتوانند با هم چیزی بنوازند، مغز و عضلات اصلی بدن نیز بدون هماهنگی ممکن است نتوانند درست مرتبط شوند – مخصوصا با بالا رفتن سن. طناب زدن کمک می‌کند عضلات بدن با یکدیگر هماهنگ شوند و در واقع این گروه موسیقی آماده اجرای کنسرت شود. این یعنی خطر زمین خوردن تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.

برخی از مربیان و متخصصان وقتی با کودکانی کار می‌کنند که مشکل هماهنگ سازی یا انجام حرکات پیچیده را دارند از طناب زدن برای کمک به آن‌ها استفاده می‌کنند. در یک تحقیق که روی فوتبالیست‌های جوان انجام گرفته بود مشخص شد کودکانی که در کنار تمرینات اصلی طناب می‌زدند در مقایسه با کودکانی که فقط تمرینات مربوط به فوتبال را انجام می‌دادند تعادل و هماهنگی بهتری دارند.

جالب است بدانید طناب زندن همچنین ورزشی عالی برای فعال و متناسب کردن عضلات بالا تنه است. شاید به نظر بیاید تمام حرکات طناب زدن مربوط به دست و مچ دست باشد، اما برای کنترل و ثابت نگه داشتن طناب مجموعه عضلاتی از بازو‌ها و شانه‌ها گرفته تا کمر باید درگیر شوند. در مقایسه با دویدن و یا دیگر ورزش‌های هوازی طناب زدن تمرینی است برای کل بدن.

مزایای این ورزش تا استخوان‌ها نیز پیش می‌رود. طناب زدن با وارد آوردن فشار و بار به استخوان‌ها به تراکم هرچه بیشتر آن‌ها کمک می‌کند. در یک تحقیق که در همین زمینه انجام شده بود مشخص شد خانم هایی که ۳ بار در هفته به مدت ۶ ماه ۱۰ مرتبه تا جایی که می‌توانند می‌پرند، می‌توانند تراکم مواد معدنی را در پا‌ها و نیمه پایینی ستون فقراتشان افزایش دهند.

یکی دیگر از خوبی‌های این ورزش آن است که فشار به توپ‌های پا وارد می‌شود نه پاشنه‌ی آن. فشار روی پاشنه پا مخصوصا برای کسانی که می‌دوند مشکلاتی به وجود می‌آورد. طناب زدن بیشتر روی نوک انگشتان و توپ‌های پا انجام می‌گیرد بنابراین احتمال آسیب دیدگی زانو و ران کاهش می‌یابد.

اما حواستان باشد شاید طناب زدن به نظر ساده بیاید، اما می‌تواند ورزشی سخت باشد. بسته به میزان شدتی که طناب می‌زنید این ورزش می‌تواند تبدیل به تمرینی با شدت بسیار بالا شود. اگر ۲۵ کیلو اضافه وزن داشته باشید و قبلا هم ورزش نکرده باشید نباید با این شدت ورزش کنید.

اما اگر فرم بدنتان مناسب است و اضافه وزن زیادی ندارید می‌توانید یک تمرین کوتاه طناب زنی – مثلا ۵ دقیقه – به روتین ورزشی خود اضافه کنید. می‌توانید در هفته گاهی به مدت ۳۰ دقیقه این ورزش را انجام دهید و آن را جایگزین ورزش هوازی کنید، اما بهتر است در طول هفته و در بین دیگر تمرینات باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 + پانزده =