سیب زمینی ۲ عدد متوسط (حدود ۳۵۰ گرم)
خمیر بین نان ساندویچی ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و پودر انبه به میزان لازم
* (خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد)
* آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن
* اگر حس میکنید که کیفیت نان ساندویچی تان خوب نیست؛ از یک کم بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتان پوک شود.
سیب زمینیها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی را خارج کنید.
پیاز را رنده کرده و آب اضافیاش را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاید و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شود.
دستتان را خیس کرده و از خمیر گلولههایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید.
در تابهای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلتها را با حرارت پایین سرخ کنید.
موقع سرخ شدن یک مقدار روغن به خودش جذب میکند. بهتر است آن را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0