برنج ۳ پیمانه
مرغ یک ران کامل یا نصف سینه
نخودفرنگی ۱ پیمانه
پیاز دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز بگذارید بپزد و آب آن در حد یک فنجان بماند بعد از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید پیاز دوم را خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید مرغ را به آن اضافه کنید و زردچوبه و فلفل و ادویه پلویی بزنید و نخودفرنگی را هم اضافه کنید (اگر نخودفرنگی تازه دارید ده دقیقه تا یک ربع آبپز کنید مال من نخود فرنگی تازه بود) و برنج و آب مرغ و آب به اندازهای که یک بند انگشت روی برنج آب باشد را داخل قابلمه بریزید و نمک هم اضافه کنید تا زمانی که آب آن کشیده شود بعد شعله را کم کنید و بگذارید دم بکشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0