کد خبر : 34707
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 آگوست 2017 - 13:50
-

واقعا بارداری دومین عامل مرگ زنان است؟!

واقعا بارداری دومین عامل مرگ زنان است؟!

به گزارش قائم آنلاین،حال با توجه به اهمیت موضوع در اینباره با دکتر سهیلا انصاری پور، فوق تخصص ناباروری و مسئول کلینیک سقط مکرر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا به گفتگو نشسته که در ادامه می خوانید : وی در ابتدا گفت : بارداری و خصوصاً بارداری های ناخواسته در سنین زیر ۲۰

به گزارش قائم آنلاین،حال با توجه به اهمیت موضوع در اینباره با دکتر سهیلا انصاری پور، فوق تخصص ناباروری و مسئول کلینیک سقط مکرر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا به گفتگو نشسته که در ادامه می خوانید :

وی در ابتدا گفت : بارداری و خصوصاً بارداری های ناخواسته در سنین زیر ۲۰ سال منجر به عوارض جدی مادری و جنینی می شوند. در یک مطالعه مروری در سال ۲۰۱۵ شامل ۱۵ مطالعه، عوارض مهم شامل اختلالات فشارخون باروری، نارسی نوزاد و وزن پایین تولد گزارش شد.

انصاری پور ادامه داد : در وب سایت WHO 2014، آمار تولد سالیانه در حدود ۱۶ میلیون دختر ۱۹-۱۵ سال و یک میلیون دختر زیر ۱۵ سال گزارش شده است. کودکان متولد شده از مادران نوجوان نسبت به کودکان مادران ۲۰ تا ۲۴ ساله، به مراتب در معرض خطرات بالاتر مرگ و میر هستند. اگرچه بارداری در بعضی از نوجوانان، برنامه ریزی شده است اما بیشتر بارداری ها به ویژه در افراد روستایی و آموزش ندیده، ناخواسته می باشد.

این فوق تخصص ناباروری خاطرنشان کرد : در بعضی از کشورها بارداری خارج از ازدواج ناشایع نیست. بعضی دختران در مقابل فشارهای اجتماعی برای ازدواج و به محض ازدواج تحت اجبار برای بچه دار شدن قرار می گیرند. بعضی از دختران نمی دانند چگونه بایستی از باردار شدن جلوگیری کنند یا از جلوگیری از بارداری منع شده اند و یا از درخواست وسایل جلوگیری از بارداری شرم می کنند.

بارداری و عوارض آن، دومین عامل مرگ دختران ۱۵ تا ۱۹ سال در دنیا محسوب می شود. اگرچه کاهش قابل ملاحظه ای از سال ۲۰۰۰ در بسیاری از کشورها گزارش شده و مرگ و میر از ۲۱ به ۹ در ۱۰۰ هزار کاهش یافته است اما همچنان در حدود سه میلیون سقط پرخطر در این سنین انجام می شود که منجر به مرگ و میر مادر می شود.

این مسئول کلینیک سقط مکرر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا اظهار کرد : نوزادان حاصل از بارداری در مادران زیر ۲۰ سال بیشتر در معرض وزن پایین تولد و معلولیت های طولانی مدت قرار می گیرند و هر چه سن مادر پایین تر باشد عوارض جنینی و نوزادی بالاتر خواهد بود. همچنین بارداری در سنین نوجوانی، اثرات قابل ملاحظه اقتصادی و اجتماعی منفی برای دختران، خانواده ها آنان و اجتماع در بر خواهد داشت. ترک مدرسه، عدم تحصیل، ترک و از دست دادن شغل منجر به مشکلات متعدد برای این افراد در آینده خواهد شد.

وی در پایان گفت : اهداف بهداشت جهانی ۲۰۱۱ در جهت کاهش میزان بارداری زیر ۱۸ سال، افزایش میزان استفاده از روش های جلوگیری از بارداری و کاهش بارداری ناخواسته، کاهش سقط ناسالم و افزایش مراقبت های قبل از تولد، حین تولد و بعد از تولد، تعیین شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 + بیست =