لواشک؛ سادهترین راهحل
این پیشنهاد زمانی گرهای برای شما باز خواهد کرد که دیگر کار از کار میوهها گذشته باشد. هم ظاهرشان بهم ریخته باشد و هم بعضی قسمتهای میوهها دچار پوسیدگی شده باشند. میوهها را درون ظرفشویی قرار دهید. آنها را بشویید. حالا میوهها را درون قابلمهای بزرگ بریزید و آن را زیر شیر آب قرار دهید. زمانی که حجم آب به نیمههای قابلمه رسید، آن را به روی گاز منتقل کنید. اجازه بدهید روی یک شعله ملایم، میوهها بپزند.
بعد از اطمینان از اینکه آب درون قابلمه به غلظت مورد نظرتان رسیده است، اجازه دهید تا سرد شوند، حالا به کمک صافی، هستهها را از قسمت گوشتی میوه جدا کنید و درون سینیای که از قبل، کف آن را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کردهاید، بریزید. بسته به نوع میوهها، میتوانید قبل از سرد شدنشان، نمک، گلپر و ادویههای این چنینی را اضافه کنید. بهترین راه این است که سینیهای میوهها را به روی پشتبام ببرید تا لواشک شما طعم آفتاب بهخود بگیرد و حسابی خشک شود.
به سراغ سالاد میوه بروید
اگر فکر میکنید تهیه لواشک و میوههای خشک شده، زمان زیادی میگیرد، پس با این پیشنهاد همراه باشید. سالاد میوه پیشنهادی است که میتواند باعث سرعت استفاده مصرف میوهها شود. میوههایی مانند هلو، شلیل، سیبهای کوچک تابستانه و زردآلو را به قطعات کوچک مکعبی خرد کنید، مقداری آب آناناس یا طعمهای مورد علاقهتان را روی آنها بریزید و ظرف حاوی میوهها را درون یخچال بگذارید تا خنک شود و بهخوبی طعم میوهها با هم مخلوط شود.
میتوانید در کنار این میوهها مقداری ژله همراه با شکلاتهای کوچک رنگی درون ظرف پذیرایی قرار دهید و اعضای خانواده را حسابی غافلگیر کنید. تکههای کوچک کاکائو هم میتوانند به این غافلگیری شما اضافه شوند و کمک خوبی برای انتقال بهتر طعمها باشند.
میوههای خشک
تقریبا همه ما طرفدار پروپا قرص میوههای خشک شده هستیم. بهخصوص زردآلو و هلو که در صدر فهرست قرار دارند. حالا فکر کنید شما خودتان میتوانید در خانه از این سوپراستارهای خوشمزه پذیرایی، تهیه کنید. برای تهیه میوه خشک باید میوههای سالمتری نسبت به آنهایی که تبدیل به لواشک شدهاند داشته باشید.
آنها را بشویید، به کمک چاقو و به دقت، میوهها را از وسط نصف کنید، هسته را به آرامی بیرون بیاورید و مراقب باشید تا میوه در این مرحله از هم نپاشد. اگر مکان آفتابگیر مناسبی دارید، میوهها را روی پارچه قرار دهید تا به خوبی خشک شوند. اما اگر این مکان آفتابگیر را ندارید، میوهها را راهی فر کنید چرا که در غیراینصورت بافت گوشتی و آبدار میوهها در سایه کپک خواهد زد. کمترین مقدار شعله را انتخاب کنید و سینی را درون فر بگذارید. سعی کنید با فاصلههای زمانی خیلی کوتاه، میوهها را چک کنید تا نسوزند. بههمین راحتی و در کمترین زمان، میوههای خشکشده مخصوص خودتان را تهیه کردهاید.
غذاهای میوهای
تا به حال به این فکر کردهاید که مثلا با هندوانه یک شام خوشرنگ و لعاب درست کنید؟! پیشنهاد وسوسهبرانگیزی است. به سراغ هندوانههای داخل یخچال بروید، قسمتهایی از آنها را که در معرض هوا قرار گرفته و خشک شدهاند را جدا کنید، حالا هندوانهها را به قطعات کوچک و نگینی خرد کنید.
پنیر مورد علاقهتان را هم از یخچال بیرون بیاورید، آن را هم به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه گردوی خرد شده، روی هندوانهها بریزید. حالا به سراغ نان بروید. نانهای لواش را به شکل مثلثهای کوچکی برش بزنید، در مقداری کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند. بعد از خنک شدن نانها، میتوانید آنها را روی پیالههای حاوی هندوانه و پنیر و گردو بریزید و برای تزئین هم از چند برگ نعنای تازه استفاده کنید تا هم تکمیلکننده رنگهای غذای شما باشد و هم عطر لذتبخشی به آن بدهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0