چگونه بدانیم یک شامپو خوب است
به گزارش قائم آنلاین، منوچهر دادگر نژاد – معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو؛ شامپو را ترکیب مناسبی از یک پاک کننده معرفی کرد که عموماً به صورت مایع بوده و به منظور شستشوی بدن یا موی سر استفاده میشود. دادگر نژاد اضافه کرد: این فراورده در هنگام
به گزارش قائم آنلاین، منوچهر دادگر نژاد – معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو؛ شامپو را ترکیب مناسبی از یک پاک کننده معرفی کرد که عموماً به صورت مایع بوده و به منظور شستشوی بدن یا موی سر استفاده میشود.
دادگر نژاد اضافه کرد: این فراورده در هنگام شستشوی بدن یا موها چربی و آلودگی های سطحی را بدون آنکه اثر نامطلوبی بر روی مو و یا پوست از خود برجای بگذارد را پاک میکند.
وی افزود: اثر شامپو بر روی پوست و موی سر یک اثر سطحی بوده و هیچگونه جذب یا اثر عمقی بر آنها ندارد لذا موی سر بعد از شستشو، باید براق، طبیعی، بدون شوره، سفیدک و یا شکنندگی باقی بماند. شامپوها میتوانند علاوه بر ماده موثره پاک کننده، بهمنظور لطافت بیشتر مو حاوی مواد نرم کننده نیز باشند.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو رایج ترین نوع تقسیم بندی شامپوها را براساس قدرت پاک کنندگی به انواع مخصوص موهای چرب، معمولی و خشک تقسیم کرد.
وی شفافیت و عاری بودن از هرگونه مواد خارجی و یکنواخت را از ویژگیهای فیزیکی یک شامپوی مناسب ارزیابی کرد و با اشاره به اینکه یک شامپوی خوب در صورت بسته بندی مناسب و نگهداری در شرایط استاندارد حتما فاقد بوی نامطبوع است؛ خصوصیات دیگر یک شامپوی مناسب را شسته شدن سهل آن از روی پوست و بین موها و عدم حساسیت روی پوست و مو دانست.
دادگر نژاد تصریح کرد: ویژگیهای دیگری مثل رنگ و بوی مطبوع و مناسب، خاصیت براق سازی مو و شانه پذیری آسان موی موطوب نشانههایی از یک شامپوی قابل مصرف می باشد.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در مورد استفاده از محصولات غیر اصیل هم هشدارهایی داد و گفت: چنین محصولاتی میتوانند باعث ترشح بیش از حد چربی در مو و پوست همچنین تحریک چشم و پوست شده و اثر نامطلوب بر روی پوست، موی سر و چشم بگذارد.
وی در پایان با برشمردن نکات قابل توجه مثل مشخصات بسته بندی محصولات ساخت داخل اعم از نام و آدرس کارخانه تولیدکننده، وزن آن و بطور کلی ترکیبات و مواد تشکیل دهنده در زمان تهیه شامپو، بیشترین اهمیت را در توجه به پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو، تاریخ تولید و انقضاء محصول و شرایط نگهداری آن عنوان و در خصوص محصولات وارداتی نیز گفت که برای پیشگیری از دسترسی به کالای تقلبی و قاچاق حتما باید از طریق برچسب اصالت آن را مورد استعلام قرار داد.
برچسب ها :شامپو، دارو،کارخانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0