روش تهیه خمیردندان با عسل
دو واحد نمک طبیعی ( نمک کانی؛ معدنی یا نمک دریا ) را با پنج واحد عسل مخلوط کنید.
اگرچه نمک طبیعی توصیه میشود اما اگر هم آن را نیافتید، به همین نمک موجود در بازار اکتفا کنید.
همین ترکیب پایه، به عنوان یک خمیر دندان کامل قابل استفاده است اما برای بهرهوری بهتر و نیز پاسخگویی به ذائقههای مختلف یا امراض ویژه دهان و دندان میتوانید، از آن ترکیب پایه، خمیر دندانهای گوناگون با ارزش درمانی متنوع بسازید.
چند نمونه از انواع خمیردندان عسلی:
۱- به ترکیب پایه، سه تا پنج قطره عصاره نعناع (اسانس نعناع) بیفزائید.
این امر باعث خوشبو کردن دهان، افزایش خاصیت ضدعفونیکنندگی این نوع خمیردندان میشود
۲- به ترکیب پایه یک واحد دارچین اضافه کنید که این امر باعث استحکام بیشتر لثهها، کاهش بزاق و آبریزی دهان در هنگام خواب میشود.
۳- به ترکیب پایه، سیاهدانه (شونیز) آسیا شده، اضافه کنید که این امر باعث افزایش خاصیت ضدعفونیکنندگی، تسریع درمان آفت (به ویژه آفت سفید) دهان خواهد شد.
۴- به ترکیب پایه، سه تا پنج قطره آبلیمو یا لیمو عمانی آسیاب شده و سه تا پنج قطره عصاره نعناع اضافه کنید که این امر احساس خنکی در دهان و کاهش عطش شبانگاهی به ویژه برای افراد گرممزاج، ایجاد حس خوب طعم موهیتو (موخیتو؛ نوشیدنی کوبائی) در دهان، افزایش ضدعفونیکنندگی، استحکام لثه، تسریع در درمان آفت (مخصوصا آفت قرمز) در دهان میشود.
۵- به ترکیب پایه، یک واحد رب انار اضافه کنید که این امر، استحکام لثه، کاهش خونریزی لثهها، تسریع در درمان آفت قرمز، ایجاد حس خنکی و کاهش عطش شبانگاهی را به همراه خواهد داشت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0