کد خبر : 36962
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 آگوست 2017 - 17:15
-

۷ راهکار مقابله با فرسودگی شغلی

۷ راهکار مقابله با فرسودگی شغلی

به گزارش قائم آنلاین،مقابله با فرسودگی شغلی یک موضوع ساده‌ی خودمراقبتی است. شما  راه‌های خوبی برای جدا کردن خودتان از کار دارید تا بتوانید مجددا قوای‌تان را به‌دست بیاورید و به تعادل برسید. در ادامه به نقل از سایتبازده ۷ راه برای مقابله با فرسودگی شغلی آمده است که می‌توانند در این مسیر به شما کمک

به گزارش قائم آنلاین،مقابله با فرسودگی شغلی یک موضوع ساده‌ی خودمراقبتی است. شما  راه‌های خوبی برای جدا کردن خودتان از کار دارید تا بتوانید مجددا قوای‌تان را به‌دست بیاورید و به تعادل برسید. در ادامه به نقل از سایتبازده ۷ راه برای مقابله با فرسودگی شغلی آمده است که می‌توانند در این مسیر به شما کمک کنند.

۷ راهکار مقابله با فرسودگی شغلی
۱. ارتباطات دیجیتالی را قطع کنید.
قطع ارتباطات دیجیتالی مهمترین استراتژی مقابله با فرسودگی در این فهرست است. قطع ارتباط دیجیتالی به این دلیل اهمیت دارد که اگر نتوانید به‌صورت الکترونیک از کارتان جدا شوید، یعنی هرگز محل کارتان را ترک نکرده‌اید. در دسترس بودن به‌صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته شما را در معرض یک سلسله موارد استرس‌زا قرار می‌دهند که از بازیابی توان و تمرکز بر خودتان باز می‌دارد. اگر نمی‌توانید تمام بعدازظهر یا آخر هفته‌تان را برای خودتان بگذارید و ایمیل‌ها یا پیام‌های کاری‌تان را پاسخ ندهید،‌حداقل تلاش کنید تا زمان مشخصی را برای این کار در نظر بگیرید. به‌عنوان مثال، در روزهای کاری، بعد از شام ایمیل‌های‌تان را چک کنید، و در آخر هفته‌ها شاید بخواهید عصر پنج‌شنبه وقتی فرزندان‌تان در حال بازی و تفریح هستند این کار را انجام دهید. چنین زمان‌بندی باعث می‌شود استرس‌تان کاهش یابد بدون آن‌که از میزان در دسترس بودن‌تان بکاهید.
۲. به نشانه‌های بدن‌تان دقت کنید.
طبیعی است که فکر کنید سردردتان به‌خاطر کم‌آبی بدن‌تان است، دل‌درد به‌خاطر چیزی است که خورده‌اید، و گردن دردتان به‌خاطر بد خوابیدن‌تان است، ولی همیشه هم این‌گونه نیست.غالبا، دردها به‌خاطر انباشت استرس و اضطراب هستند. فرسودگی در بدن نمود پیدا می‌کند، پس یاد بگیرید به نشانه‌های بدن‌تان توجه کنید تا بتوانید فرسودگی را از بین ببرید. بدن شما همیشه با شما صحبت می‌کند ولی شما به آن گوش نمی‌دهید.
۳. برنامه‌های خودمراقبتی داشته باشید
برنامه‌ریزی زمان استراحت به همان اندازه حائز اهمیت است که برنامه‌ریزی برای کار. حتی زمان‌بندی مطالعه‌ی ۳۰ دقیقه در روز نیز می‌تواند به میزان زیادی به شما کمک کند. فعالیت‌های مراقبه‌ای هم در آرامش یافتن به شما کمک می‌کنند و هم در ادامه دادن به مسیر کار و زندگی‌تان.
۴. قرص خواب نخورید
منظور من از قرص‌های خواب، هرچیزی است که برای آرام شدن و به خواب رفتن استفاده می‌کنید. این مواد فرآیند خواب طبیعی مغز را به میزان زیادی تحت تأثیر قرار می‌دهد. آیا تا به‌حال به این مسئله دقت کرده‌اید که داروهای آرامش بخش تا چه اندازه خواب‌های عجیب و غریب برای‌تان به همراه دارد؟ وقتی می‌خوابید و مغزتان سموم مخرب را از خود دفع می‌کند، از چندین مرحله عبور می‌کند، پرش زمانی بین خاطرات روزانه انجام می‌دهد یا آن‌ها را حذف می‌کند (که این امر باعث می‌شود رؤیا ببینید). داروهای آرام‌بخش در این چرخه تداخل ایجاد می‌کنند، و فرآیندطبیعی مغز را تغییر می‌دهند. هرچیزی که با فرآیند خواب طبیعی مغز تداخل داشته‌باشد پیامدهای شومی برای کیفیت خواب‌تان به‌دنبال دارد، و شما برای اجتناب از فرسودگی به خواب با کیفیت و مناسب نیاز دارید.
۵.برای مقابله با فرسودگی شغلی منظم کار کنید
بیشترین میزان استرسی که در مبنای روزانه تجربه می‌کنیم از کار کردن زیاد نشأت نمی‌گیرد، بلکه از بی‌نظم بودن در مدیریت مؤثر کارها ناشی می‌شود. وقتی برای سازماندهی شدن وقت بگذارید، حجم کارها به‌نظر قابل مدیریت می‌آیند.
۶. در طول روز به‌صورت منظم زمان استراحت داشته‌باشید.
از لحاظ فیزیولوژیک، ما در کسری از ساعت بهتر از یک ساعت و نیم عمل می‌کنیم که ۱۵ دقیقه استراحت همراه دارد. خیلی دیر است که صبر کنید خسته شوید و سپس به استراحت بپردازید – در این شرایط شما از مرز بهره‌وری عبور کرده‌اید و بدون هیچ دلیلی خودتان را خسته کرده‌اید. طبق برنامه پیشرفتن به شما کمک می‌کند تا در بهترین حالت بهره‌وری‌تان به فعالیت بپردازید و در زمان مناسب استراحت کنید، در غیر این‌صورت بهره‌ور نخواهید بود.
۷. به سامانه‌ی پشتیبانی‌تان تکیه کنید.
غالبا وقتی دچار استرس هستید وسوسه می‌شوید از دیگران دور شوید، ولی حقیقت این است که با کمک دوستان و خانواده بهتر می‌توانید به جنگ فرسودگی بروید. وقت گذراندن با دوستان و اقوامی که دلسوز شما هستند به شما کمک می‌کند تا از استرس‌های کاری دور شوید، زندگی کنید و سرگرمی داشته‌باشید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 3 =