زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه
۳۵۰ گرم سوسیس
دو پیمانه ذرت منجمد
کنسرو گوجه فرنگی (۴۱۰ گرم)
یک پیمانه برنج خام
نصف پیمانه آب
دو قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک قوطی کنسرو لوبیا (۴۲۵ گرم)
¾ پیمانه پنیر مکزیکی یا پنیر مونتری
طرز تهیه
۱. سوسیسها را خرد و آنها را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
۲. ذرت، گوجه فرنگی، برنج خام، آب، پودر چیلی و پودر زیره را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا بجوشد. سپس در تابه را بگذارید تا ۵ دقیقه دیگر در حالت نیم جوش باقی بماند و برنجها نرم شوند.
کالری: ۲۳۰
چربی: ۲۷ گرم
کلسترول: ۱۳ میلیگرم
چربی اشباع شده: ۱۱ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
فیبر: ۵ گرم
سدیم: ۵۸۵ میلی گرم
کلسیم: ۱۱۱ میلی گرم
آهن: ۳ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0