کاوه: خادم هم در این نتایج سهیم است
به گزارش قائم آنلاین، محسن کاوه درباره ناکامی تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی پاریس گفت: نباید از واقعیتها فرار کنیم، اما نمیخواهم نام این موضوع را شکست یا ناکامی بگذارم و بهتر است با عنوان عدم موفقیت از آن یاد کنیم. باید ببینیم چرا این نتایج رقم خورد و بررسی کنیم چرا کشتیگیرانی مانند
به گزارش قائم آنلاین، محسن کاوه درباره ناکامی تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی پاریس گفت: نباید از واقعیتها فرار کنیم، اما نمیخواهم نام این موضوع را شکست یا ناکامی بگذارم و بهتر است با عنوان عدم موفقیت از آن یاد کنیم. باید ببینیم چرا این نتایج رقم خورد و بررسی کنیم چرا کشتیگیرانی مانند حسینخانی در لحظات آخر بُرد را با باخت عوض کردند یا نصیری آن طور کشتی گرفت.
وی در پاسخ به این سوال که به نظر شما ایراد کار از کجا بوده است، گفت: احساس میکنم از نفرات موجود خیلی کار کشیده شد و فرسوده بودند، کشتیگیرانی مانند نصیری، حسینخانی و احسانپور در ماههای گذشته همواره در تمام میادین حضور داشتند. اینها نفراتی هستند که وزن زیادی کم میکنند و حضور در مسابقات متعدد باعث شد تحت فشار قرار بگیرند. این کشتیگیران دیگر جوان نیستند بلکه با سالها حضور در اردوهای تیم ملی با تجربه محسوب میشوند و دیگر نیاز به حضور در مسابقات متعدد و مختلف برای کسب تجربه ندارند.
* مرتب برچسب جوانگرایی و پوستاندازی نزنید
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: حالا میگویم باید در جام جهانی به محبی میدان میدادیم تا مقابل حریف آمریکایی کشتی میگرفت تا در مسابقات جهانی بهتر کار کند. از سال ۲۰۰۹ تا امروز همواره حسن رحیمی در وزن اول به تمام مسابقات اعزام شده است، اما هنوز یک نفر را هم نتوانستیم به عنوان جایگزین او پیدا کنیم.
کاوه در پاسخ به این سوال که کادر فنی مدعی جوانگرایی و پوستاندازی در تیم ملی است، عنوان کرد: مرتب برچسب جوانگرایی و پوستاندازی نزنید؛ ابتدا باید این موضوع از دید کادر فنی تعریف شود. به نظرم باید ایراد کار را پیدا و برطرف کنیم چون اگر بخواهیم ضعفها را کتمان کنیم باز هم همین مسیر را تکرار خواهیم کرد. تمام این نفرات در انتخابی تیم ملی اول شدند یعنی موجودیت کشتی ما در فرانسه نتیجه نگرفت، میانگین سنی تیم ملی ۲۵ تا ۲۶ سال است که نمیتوان به آن جوان گفت.
* برخیها پیش از مسابقات گلبانگ شکست را به صدا درآورده بودند
وی خاطرنشان کرد: البته پیش از شروع مسابقات برخیها گلبانگ شکست را به صدا درآورده بودند تا عدم موفقیت احتمالی را توجیه کنند؛ اما ابتدا ما باید جوانگرایی را معنی و سپس درباره آن صحبت کنیم.
کاوه در پاسخ به این سوال که کادر فنی معتقد است بعضی از کشتیگیران در حد و اندازههای خود ظاهر نشدند، گفت: هیچ کشتیگیری برای باخت روی تشک نمیرود شاید مسیری که برای آن کشتیگیر ترسیم کرده بودیم درست نبوده که موفق نشده است. چرا باید تمام تقصیرات را گردن کشتیگیر بیندازیم؛ در پیروزی همه سهیم هستند، اما شکست فقط تقصیر کشتیگیر است؟
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد افزود: وقتی ما جام جهانی را هدف قرار میدهیم و به قهرمانی در چنین مسابقات درجه چندمی دلخوش میکنیم باید منتظر چنین نتایجی هم باشیم. نباید عملکرد کشتیگیرانی مانند نصیری، احسانپور و حسینخانی که وزن زیادی کم میکنند در جام جهانی آن هم با ارفاق وزن و یک روز استراحت مورد بررسی قرار گیرد،. متأسفانه در میدانی که شکست ایرادی ندارد میبَریم و در جایی که نباید ببازیم شکست میخوریم.
* کشتی ما از این نمایشها ضربه میخورد
کاوه درباره عملکرد کادر فنی و اینکه به نظر میرسید در برخی مواقع دچار ضعف کوچینگ هستیم گفت: کادر فنی زحمات خودش را کشید، اما نقش کمی در برنامهریزیهای تیم ملی دارد و به نظر میرسد از قدرت تصمیمگیری لازم برخوردار نیست. چنین فضایی مربیان را روز به روز ضعیفتر میکند.
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد ادامه داد: وقتی خادم به عنوان رئیس فدراسیون وارد بحث آنالیز میشود و با حسن یزدانی مسائل فنی را مرور میکند مربیان دچار سرخوردگی خواهند شد؛ البته با توجه به جایگاه خادم ورودش به مسائل فنی ایرادی ندارد، اما به نظرم باید به مربیان خود اعتماد کند و اعتماد به نفس دهد تا بتواند از آنها نتیجه کار را بخواهد پس در این صورت باید بگوییم خود او در این ناکامی سهیم بوده است. کشتی ما از این نمایشها ضربه میخورد.
وی خاطرنشان کرد: وقتی حسینخانی در ثانیههای پایانی کشتی را واگذار میکند یا نصیری ۶ امتیاز با یک روش از دست میدهد، نشان میدهد که آنالیز فنی مناسبی نداشتهایم. طلایی مربی بزرگی است؛ اگر قرار است کسی همراه با یزدانی حریفانش را آنالیز کند، آن فرد کسی نمیتواند باشد به غیر از طلایی و مربی مستقیم یزدانی. باید به مربیانمان قدرت بدهیم چون آنها هستند که در زمان مسابقه باید کشتیگیر را هدایت کنند.
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: چند سال قبل هم تیم آمریکا چنین نتایجی گرفت، اما عیب کار را پیدا کردند و حالا، هم در جوانان و هم در بزرگسالان قهرمان جهان هستند. اگر چند کشتیگیر مانند یزدانی داشتیم میتوانستیم بگوییم که کادر فنی در عملکرد آنها تأثیرگذار بوده است، اما وقتی از بین ۸ نفر تنها یک نفر چنین درخشان ظاهر میشود نباید این موفقیت را به پای تمام کادر فنی گذاشت بلکه این موضوع به عملکرد و تواناییهای کشتیگیر برمیگردد، در هر صورت به این عدم موفقیت باید با دید مثبت و خیر نگریست و از آن برای موفقیت در میادین آینده بهره ببریم.
برچسب ها :تیم ملی ،کشتی آزاد،پوستاندازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0