زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
۱۷۰ گرم فارفاله
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
یک پیمانه قارچ خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
۴ پیمانه اسفناج تازه
یک قاشق چایخوری آویشن تازه
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
۱. فارفاله (پاستا پاپیونی) را داخل آب و نمک جوشیده بریزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید.
۲. سپس، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کاملا طلایی شوند. اسفناج، آویشن و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا اسفناج آب بیندازد. در این مرحله، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آنها پنیر بپاشید و گرم سرو کنید.
کالری: ۲۱۹
چربی: ۵ گرم
کلسترول: ۲ میلیگرم
کربوهیدرات: ۱۴ گرم
فیبر: ۴ گرم
سدیم: ۸۶ میلیگرم
کلسیم: ۷۱ میلیگرم
آهن: ۴ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0