سیب زمینی ۳ عدد متوسط
سوسیس ۲ عدد (من کوکتل مرغ استفاده کردم)
گوجه ۲ عدد کوچک
تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمهای یک عدد متوسط
پودر سیر، آویشن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا به اندازه لازم
ابتدا سیب زمینیها را نگینی خرد کرده، نمک بزنید و سرخ نمایید (کمی زردچوبه هم در روغن بریزید تا زرد خوش رنگ شوند). سوسیسها را برش زده و سرخ کنید. گوجهها را مکعبی کوچک فقط قسمت گوشتی آن (آن قسمتهای نرم و دانه هایش را کنار بگذارید) یک تفت کوچک بدهید که فقط از خامی بیرون بیاید. (زیاد نمیخواهیم نرم شوند یک تفت کوچک کافی است).
حالا تخم مرغها را در کاسهای شکسته و ادویه بزنید و با چنگال خوب مخلوط نمایید. کف تابه نچسب کمی روغن ریخته، تخم مرغ زده شده را بریزید. روی آن سیب زمینی، سوسیس، فیلههای گوجه و فلفل دلمهای نگینی خرد شده (خام) را بچینید. وقتی همه جا از مواد پر شد، یک تکان آرام دهید که همه سطح را تخم مرغها بگیرند (تا بعد سرخ شدن باعث شود مواد به هم بچسبند). بعد روی کل سطح مواد را پنیر پیتزا فراوان بریزید (من به خاطر دیر هضم بودن و چربی بالای پنیر پیتزا، خیلی کم ریختم).
حالا زیر گاز را خیلی کم کنید، درب آن را بگذارید تا تخم مرغها کاملا بپزند. وقتی هم که خواستید درب تابه را بردارید، طوری برداشته شود که آب بخار روی در تابه، روی پیتزا نریزد. اصلا نباید تخم مرغها بسوزند میتوانید برای اطمینان از شعله پخش کن استفاده نمایید. آب گوجه هم نباید داخل مواد بریزید، چون ممکن است با تخم مرغ مخلوط شود و ظاهر زیبایی پیدا نکند. از دو نمونه پنیر استفاده کنید تا کش بیشتری داشته باشد. نهایتا برش بدهید و با سس دلخواهتان سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0