زنان در کدام دهه از زندگی بیشتر در معرض زوال عقل هستند؟
به گزارش قائم آنلاین، نتیجه مطالعات برای اولین بار نشان داد، زنان در در یک دهه از زندگیشان بیش از هر سنّ دیگری در معرض خطر زوال عقل قرار دارند. براساس پژوهشهای صورت گرفته، زنان بین سنّ ۶۵ تا ۷۵ سالگی، بیش از هر زمان دیگری در معرض ابتلا به زوال عقل هستند. محققان کالیفرنیایی با
به گزارش قائم آنلاین، نتیجه مطالعات برای اولین بار نشان داد، زنان در در یک دهه از زندگیشان بیش از هر سنّ دیگری در معرض خطر زوال عقل قرار دارند.
براساس پژوهشهای صورت گرفته، زنان بین سنّ ۶۵ تا ۷۵ سالگی، بیش از هر زمان دیگری در معرض ابتلا به زوال عقل هستند.
محققان کالیفرنیایی با مشاهده نتایج به دست آمده از مطالعات خود تأکید میکنند که مردان و زنان باید در سنین مختلف برای خطراتی که سلامتی آنها را تهدید میکنند، تحت بررسی قرار گیرند و با اهمیت دادن به سلامتیشان، خود به حفظ آن و عدم بروز آسیبهای جدی کمک کنند.
پژوهشگران این تحقیق توصیه میکنند، افراد با کاهش مصرف قند، شیرینیجات و انجام تمرینات مغز، به حداقل رسیدن آسیبها در دوران سالمندی کمک کنند.
تحقیقات قبلی نشان داده است که احتمال ابتلای زنان به بیماری آلزایمر بیش از مردان است و علت این موضوع نیز دخالت بیشتر عوامل ژنتیکی زنان در ابتلا به این عارضه است.
بیشتر مطالعات نشان میدهد که فاکتورهایی چون رژیم غذایی، خطرات قلبی عروقی، مصرف داروهای مختلف یا فعالیتهای فکری و ذهنی بیش از دیگر عوامل میتواند در بروز جلوگیری از آلزایمر موثر باشد؛ رژیم غذایی شامل میوه، سبزیجات، نان، گندم، روغن زیتون و ماهی میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.
محققان دانشگاه کالیفرنیا، ۲۷ مطالعه در این زمینه را که شامل ۵۷ هزار و ۹۷۹ مبتلا به آلزایمر در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی میشود را تجزیه و تحلیل کردند.
برخی مطالعات موجود خطر ابتلا به آلزایمر و کاهش شناختی در زنان را با یائسگی و همچنین عوامل ژنتیکی مرتبط میدانند، اما یافتههای جاری نشان میدهد که دوره بحرانی زنان که بیشترین احتمال بروز آلزایمر در آن داده میشود، ۱۰ سال پس از شروع طبیعی یائسگی است.
برچسب ها :پژوهش،زوال،دارو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0