کد خبر : 40313
تاریخ انتشار : جمعه 1 سپتامبر 2017 - 13:15
-

طلاق برای سلامت قلب خوب نیست

طلاق برای سلامت قلب خوب نیست

به گزارش قائم آنلاین،طلاق همسران نه تنها موجب دلشکستگی است، بلکه براساس نتایج یک مطالعه بزرگ، خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی را هم افزایش می‌دهد. مطالعه محققان دانشکده پزشکی استون در بیرمنگام انگلیس روی حدود یک میلیون بیمار مبتلا به حمله قلبی نشان داد که احتمال زنده ماندن افراد مطلقه در این گروه بسیار

به گزارش قائم آنلاین،طلاق همسران نه تنها موجب دلشکستگی است، بلکه براساس نتایج یک مطالعه بزرگ، خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی را هم افزایش می‌دهد. مطالعه محققان دانشکده پزشکی استون در بیرمنگام انگلیس روی حدود یک میلیون بیمار مبتلا به حمله قلبی نشان داد که احتمال زنده ماندن افراد مطلقه در این گروه بسیار کمتر از همتایان متاهل آن‌ها بود. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، احتمال زنده ماندن بیماران متاهل بسیار بیشتر از بیماران مجرد بود، اما این میزان در بیمارانی که طلاق گرفته بودند از همه کمتر بود، به طوری که میزان مرگ و میر افراد مطلقه‌ای که یک حمله قلبی داشتند ۱۶ درصد بیشتر از افراد متاهل و هفت درصد بیشتر از افراد مجرد بود.
طلاق برای قلب خوب نیست
متخصصان قلب می‌گویند: افرادی که همسر دارند، تشویق می‌شوند که از خود مراقبت کنند، تناسب اندام خود را حفظ و داروهای خود را به موقع مصرف کنند، اما افراد مطلقه نه تنها، فاقد چنین کمکی هستند بلکه متحمل ضربه دوگانه مقابله با استرس ناشی از شکست ازدواج هم می‌شوند.
دکتر پل کارتر از دانشگاه استون گفت: ازدواج و وجود همسر در خانه احتمالا به معنی برخورداری از سطحی از حمایت عاطفی و فیزیکی است. یافته‌های این مطالعه که در انجمن اروپایی کنگره آمریکا ارائه شد، حاصل مطالعه‌ای ۱۳ ساله روی حدود یک میلیون بیمار انگلیسی است.
دکتر راهول پوتلوری نویسنده ارشد این مطالعه گفت: اتفاقی که در پی طلاق می‌افتد، این است که بیماری که در زمان تاهل با مصرف داروهای خود سازگار بوده است، ناگهان تحت فشار زیاد قرار می‌گیرد و همچنین ناگزیر از تحمل بار مسئولیت‌ها می‌شود. ممکن است مراقبت از خود برای این افراد دشوار باشد و کنترل وقایعی را که در حال رخ دادن است، از دست بدهند که این یک ضربه دوگانه است، بر این اساس لازم است که پزشکان این قبیل بیماران را به شیوه‌ای جامع درمان کنند و آن‌ها را به استفاده از گروه‌های حمایتی و دوره‌های توانبخشی تشویق کنند.
محققان خاطرنشان کردند که یافته‌های مطالعه آن‌ها به طور خاص به بیمارانی مربوط می‌شود که حامل عوامل خطرساز قلبی عروقی هستند و وضعیت آن‌ها خطر حمله قلبی بدون علائم قبلی را افزایش می‌دهد.
آن‌ها افزودند: این موضوع حائز اهمیت است که بیماران مبتلا به این عوامل خطرساز، اما قابل پیشگیری، برای کاهش این خطر از شیوه زندگی و توصیه دارویی پزشکان خود پیروی کنند و ارائه حمایت اجتماعی به این افراد حیاتی است.
محققان ادامه دادند: یافته‌های جدید نشان می‌دهد که بیماران به واسطه تاهل از امکان کنترل موفق عوامل خطرساز بیماری قلبی و در نهایت حیات طولانی‌تر برخوردار می‌شوند.
به گفته این پژوهشگران، همچنین شواهد زیادی وجود دارد که استرس و رخدادهای استرس زا در زندگی مانند طلاق با بیماری قلبی ارتباط دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × پنج =