مواد لازم:
۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱ بسته پاستا
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه خامه زده شده
نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
ادویه جات به دلخواه
دستور تهیه چیکن آلفردو
ابتدا با پختن پاستا شروع کنید. نوع پاستا بهتر است پنه باشد. پاستا را طبق دستوری که روی جعبه دارد بپزید.
زمانی که پاستا در حال پختن است سینه مرغ را در اندازههای ۲ سانتیمتری خرد کنید.
بعد از خرد کردن مرغ آنها را داخل تاوه بپزید و ادویه جات دلخواهتان را بزنید.
پاستا را حتما هم بزنید تا به هم نچسبند.
وقتی پاستا پخته شد آبکش کنید و کنار بزارید.
برای درست کردن سس آلفردو کره را آب کنید و ادویه جات دلخواهتان را بهش اضافه کنید.
بعد از این که کره کاملا آب شد خامه زده شده را اضافه کرده و هم بزنید.
حالا به آرامی پنیر پارمزان را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا پنیر کاملا آب بشود.
بعد از آماده شدن سس، مرغ، پاستا و سس را با هم مخلوط کنید.
اکنون چیکن آلفردوی ما آماده سرو شدن است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0