خالد سندی در ادامه به هتلداران و مؤسسههای فعال در امور حجاج هشدار داد که از تعامل با آشپزخانههای بدون مجوز خودداری کرده و تنها از مراکزی که از اداره کل بهداشت مجوز دریافت کردهاند، غذا تهیه نمایند.
وی گفت: در بازرسی از این آشپزخانه بدون مجوز، ۵ هزار وعده غذایی که برای توزیع میان حجاج آماده شده بود، کشف و ضبط شد، همچنین کارگران فاقد گواهی بهداشت نیز به نهادهای ذیربط تحویل داده شدند.
این مقام شهر مکه تصریح کرد: این مرکز تهیه غذا تعطیل و صاحب آن نیز برای اتخاذ اقدامات قانونی علیه وی احضار شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0