کد خبر : 42326
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 سپتامبر 2017 - 10:20
-

بیسكویت کره‌ای یک پیشنهاد شیرین برای عید غدیر

بیسكویت کره‌ای یک پیشنهاد شیرین برای عید غدیر

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب شما را با طرز تهیه بسکویت کره‌ای آشنا می‌کنیم. كره ۲۵۰ گرم وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری پودرشكر ۱۳۰ گرم آرد ۴۰۰ گرم رنگ مجاز خوراكی چند قطره كره را همراه با وانیلین و پودرشكر با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه همزن را خاموش كنید

به گزارش قائم آنلاین،در این مطلب شما را با طرز تهیه بسکویت کره‌ای آشنا می‌کنیم.

بیسكویت کره‌ای یک پیشنهاد شیرین برای عید غدیر
كره ۲۵۰ گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پودرشكر ۱۳۰ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
رنگ مجاز خوراكی چند قطره

كره را همراه با وانیلین و پودرشكر با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه همزن را خاموش كنید و آرد را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اگر خمیر چسبنده بود، آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا یك‌سوم از خمیر را رنگ كنید و كنار بگذارید و باقیمانده‌‌ی آن را بین دو كاغذ روغنی، به ضخامت ۳ میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

خمیرها را در سینی چرب نشده بچینید. سپس خمیر رنگ‌ كرده را باز كنید و با برشگر كوچكتری قالب بزنید و روی خمیر قبلی قرار دهید.

سینی را در فر گرم‌كرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه بیسكویت را بپزید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

9 + سیزده =