ماهیت نوبلهای خفتبار آشکار شده است
به گزارش قائم آنلاین،محمدمهدی زاهدی گفتوگو با بیان اینکه سکوت مجامع بینالمللی و مدعیان حقوق بشر در برابر فجایع میانمار و یمن فاجعه برای انسانیت است، اظهار داشت: سکوت برندگان جوایز صلح، نظیر خانم آنسانگ سوچی یا هر شخص و شخصیت دیگری در این روزها که چنین جوایزی تنها در راستای تامین منافع دولتهای زورگو طراحی و پشتیبانی
به گزارش قائم آنلاین،محمدمهدی زاهدی گفتوگو با بیان اینکه سکوت مجامع بینالمللی و مدعیان حقوق بشر در برابر فجایع میانمار و یمن فاجعه برای انسانیت است، اظهار داشت: سکوت برندگان جوایز صلح، نظیر خانم آنسانگ سوچی یا هر شخص و شخصیت دیگری در این روزها که چنین جوایزی تنها در راستای تامین منافع دولتهای زورگو طراحی و پشتیبانی میشوند، گویای نادرست بودن اهدافی است که آنها نامش را صلح نهادهاند، لذا اصلاً از این سکوت تعجب نباید کرد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اظهار تأسف از سرخط همه شعارهای دروغینی که این افراد به خورد جوامع و ملتهای بیاطلاع و بعضاً سادهاندیش میدهند، عنوان کرد: این همان الفاظ و عبارات فریبندهای است که امروزه از آنها با عنوانها و اسامی دهانپرکنی همچون دموکراسیخواهی، آزاداندیشی، حقوقبشر، احترام به حقوق اقلیتها و مواردی از این قبیل یاد میشود.
وی ادامه داد: از خانم سوچی سالها به عنوان پرچمدار دموکراسیخواهی و آزادیهای مشروع یاد میشد، غریو مظلومیت و بیگناهی وی گوش جهان و جهانیان را کر کرده است به اسوه و الگوی تلاش برای آزادی و رهایی انسانهای گرفتار و در بند در سراسر جهان بدل شده بود و نهایتاً جایزه صهیونیستی و سیاسیکارانه صلح نوبل به وی تعلق گرفت.
زاهدی تصریح کرد: اما امروز ماهیت پوچ و خفتبار جوایزی چون نوبل در نزد آگاهان آشکارتر شده است، امروز مشاهده جنایات فجیعی که این شخصیت به ظاهر مبارز و صلحطلب، چشم بر همه آنها فروبسته به ما میگوید که نباید برای جوایز و مشوقهای غربی-صهیونیستی اهمیت قائل شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نبرد ادیان و مذاهب امروز اتفاق جدیدی محسوب نمیشود، بلکه آنچه جدید و موجب نگرانی است تغییر میدان این نبرد، از غرب به شرق و خاورمیانه است، آنجا که هم دولتها و هم گروهکهایی که اقدام به کشتار و شکنجه و ارعاب دیگر ملتها و یا ملتهای خود میکنند، در همگی بلااستثنا رد پای غرب و صهیونیسم و دست نشاندگان آنها در رأس تشکیلاتی است که چندان پایبند به اصول و اعتقاداتی که در پی دفاع و حاکمیت آنها شعار میدهند، نبوده و نیستند.
وی تصریح کرد: بهعنوان مثال آیا میتوان تصور کرد رفتار ظالمانهای چون وحشیگریهای داعش در اصول عقاید و آیین پاک و مطهر اسلام وجود دارد؟ یا در آیین بودایی امکان ندارد این نوع از تکفیر و قلع و قمع انسانهایی از دیگر ادیان و مذاهب در این آِیین مبنا و جایگاهی داشته باشد بلکه آن کسانی که داعیهدار دفاع و بقای این ادیان و مذاهب از هر طریق ظالمانهای هستند، دارای چنین تفکری هستند و یا از سوی اربابانشان مکلف به عملی ساختن این نوع از رفتار به ظاهر اعتقادی شدهاند.
زاهدی اظهار کرد: وقتی که سازمان ملل و شورای امنیت به دستور مقامات آمریکایی و برای حفاظت از منافع آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و امثال این کشورها تنها به واسطه محافظت از منافعی که از نظر آنها ممکن است احیاناً روزی بهخاطر اقدامات دیگر کشورها در مرزهای خودشان به خطر بیفتد، نشستهای اضطراری بسیاری را برگزار میکنند، معنای سکوت آنها و دیگر مجامع بینالمللی در جریان قتل عام بیرحمانه مسلمانان میانمار که اکنون اتفاق افتاده چه میتواند باشد؟
وی گفت: در این مواقع اقدامات فوری و هماهنگ با سایر کشورها و مجامع بینالمللی نسبتاً فعال و بیطرف، نخستین و ضروریترین اقدامی است که باید صورت پذیرد و قطعاً هرگونه کوتاهی و قصور در این زمینه تنها موجب گستاخی متجاوزان و گسترش دامنه تجاوزگریها به بخشها و مناطق هدفگذاری شده از سوی آنان است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دومین اقدام تلاش برای همراه ساختن متحدان و کشورهای همسوی در معرض خطر است، این اتحاد، چنانچه با قوت و درایت لازم شکل گیرد، دفاع و عقب راندن متجاوزان و تنبیه آنان را به بهترین نحو میسر میسازد.
وی افزود: نمونه بارز این امر پشتیبانی جریان مقاومت از نیروهای مبارز منطقه و یا اتحاد دفاعی و نظامی با محوریت جمهوری اسلامی در برابر گروهک مخوف و بیرحم داعش است، اتحادی که اگر به جای شکلدهی آن، بنا را بر «گفتمان در موضع ضعف» و برخی اقدامات صرفاً دیپلماتیک و حتی خواهش و التماس از این و آن گذارد، هرگز ثمرهای جز ویرانی و نابودی قطعی در پی ندارد.
زاهدی عنوان داشت: سومین اقدام و وظیفهای که در چنین مواقعی پیش روی همگان از دولتمردان گرفته تا گروههای تاثیرگذار اجتماعی و سیاسی همچون اندیشمندان، متفکران، خطبا، رسانهها، مورخان و نظایر آنها در پیش رو دارند و اقدام ضروری و مهمی هم به شمار میرود، روشنگری است.
وی گفت: اگر در همین روزها و ایام و در شرایطی که همه وقایع مشهودند و قابلیت تبیین، واکاوی، انتقال مفاهیم و مبانی و ریشهیابی با شواهد عینی و پیش رو وجود دارد اقدام لازم در این زمینه صورت گیرد و اگر برای شناساندن ماهیت بزککرده غرب، استکبار و نیز مدعیان دروغین دموکراسی، حقوقبشر، روشنفکری البته روشنفکرنمایی و بسیاری دیگر از مدعیان خوش خط و خال و فریبکار که امروز پرده از چهره کریهشان در جریانات یمن و میانمار و غیره کنار رفته همزمان با نمایش خباثتی که در جهان به راه انداختهاند اقدام در خور صورت گیرد یقیناً در نگرش، بینش و مواضع ملتها تاثیر به سزایی دارد.
زاهدی بیان داشت: یقیناً ملتهایی که امروز و در حال، این خباثتها را از پس چهره فریبنده مدعیان آزادی و حقوقبشر دروغین غربی شناسایی و بلکه لمس و درک کنند به سهولت شیفته و مسحور لفاظیها و دایگیهای بهتر از مادر آنها نمیشوند حاکمیت و دولت خود را تحت امر و مطیع جهان غرب نمیپسندند، آرمانهای خود را مهم و محترم شمرده و بر آنها پای میفشرند، همراه و در کنار حاکمیت و مصالح کشور خویش، رویاروی دشمنان میایستند و به یقین حقوق مسلم خود را به چنگال دشمنانی که هم حقوق اولیه ملتها را چپاول و از آن تجاوز کرده و هم نقش مدافع و دلسوز حقوق، رفاه، آسایش و احترام به این ملتها را بازی میکنند، نمیسپرند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امیدوارم از هماکنون با مشاهده و کسب شناخت از عبرتهای نهفته در متن این حادثه تلخ، اما پندآموز، جمله عوام و خواص این دنیا و کشورمان توانسته باشند، اختیار «اندیشه و نگرش بیش از حد خوشبینانه» خود را دوباره بهدست گیرند.
زاهدی گفت: تفکری به ظاهر روشنفکرانه از ظاهر خوش آب و رنگ و مهربانانه غرب بهواسطه تبلیغات و جلوههای ویژه برخی رسانههای داخلی و خارجی و نیز برخی مرعوبان، جهال و یا خائنان به ملت و نظام نشأت گرفته است، تفکری که در اندیشه و دلهای مردد برخی از غربگرایان و حتی صهیونیست پلید را که به فرموده ولیامرمسلمین و رهبر فرزانه مستضعفان، دستیچدنی در دستکشی مخملین است آنچنان دوست و برادر قلمداد کرده که بهای تغییر و اصلاح آن، تنها و تنها تدبر و تعقل در صحنههایی فجیع از کشتار قرون وسطایی مردان و زنان و کودکان مظلوم یمن و میانمار بهدست واسطهها و دست نشاندگان چشم آبیهایی است که امروز با وجود برخورداری از فرصت برادرکشی به جنگهای نیابتی روی آوردهاند.
وی بیان داشت: اما اگر این اندیشه اصلاح نشد باز با وجود تجاوز آشکار و بیشرمانه و یا تهدید و تحریم ظالمانه غرب، آمریکا و صهیونیست ستمدیده را مقصر میداند، چرا که به زعم ما، مقصر مظلومان و کشتهشدگان بیگناهی هستند که نباید ناراحتی و نارضایتی کدخدایان را سبب میشدند.
زاهدی گفت: به پندهای یمن، سوریه، عراق، میانمار، بحرین و سایرین نیاز مبرم و از خودباختگی تا خودباوری، تنها چند گام برای عبرتآموزی فاصله داریم یا در ویترین عبرتهای ضعف، سازش و فریبخوردگی از مدعیان دموکراسی و حقوقبشر و فلان و بهمان، عبرتهایی را که از حواشی فجایع میانمار و یمن و سایرین برشمرده شد، بیندوزیم و یا در همین ویترین بر جایگاه عبرتآموزی به دیگران بنشینیم.
برچسب ها :کرمان، مجلس،سوریه، عراق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0