وی افزود: یکی از عوامل جذابیت آجیل، رنگهای خوراکی است که در پسته، انواع تخمه و بادام و … استفاده میشود و متأسفانه به اسم محصول صادراتی و مرغوب توزیع شده و سودهای زیادی را روانه جیب سودجویان کرده است.
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: رنگهای مصرفی در خوراکیها حاصل مواد طبیعی و خالص، و یا ترکیبات شیمیایی است که اثرات سوء در بدن و سلامت محصولات طبیعی خوراکی دارندو بسیاری از این رنگها از کشورهای دیگر وارد شده است که کیفیت آن بستگی به کشور تولید کننده آن دارد.
وی عنوان کرد: بسته بندی رنگهای خوراکی باید تاریخ، استاندارد غذایی و شماره درج شده و مجوز لازم را کسب کرده باشد؛ با این حال حتی رنگهای مجاز خوراکی، نیز باید به اندازه تعیین شده مصرف شود و استفاده بیشتر آن میتواند خطرساز شود.
عزیزی عنوان کرد: رنگهای مجاز مصرفی در مواد خوراکی، خالص و عاری از سموم و مواد شیمیایی است در حالی که در برخی موارد شاهد رنگهای غیر طبیعی بر آجیل و خوراکیهایی، چون برگههای زردآلو هستیم که با ظاهر فریبنده، خریداری شده و مصرف میشود.
وی تصریح کرد: دفع سموم حاصل از رنگهای خوراکی از بدن بسیار مشکل و مسمومیت زا است بنابراین توصیه میشود حتما از آجیلهای خام و بدون نمک و رنگهای پررنگ استفاده شده همچنین خریداران این محصولات را از مغازههای معتبر تهیه کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0