کد خبر : 43073
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 سپتامبر 2017 - 17:40
-

قوی ترین موادغذایی ضد گرفتگی عروق +اینفوگرافی

قوی ترین موادغذایی ضد گرفتگی عروق +اینفوگرافی

به گزارش قائم آنلاین،اگر خون به‌درستی در رگ‌ها جریان نداشته باشد مشکلاتی مانند پاهای متورم، ورم قوزک‌پا، گرفتگی عضلات در شب، بی‌طاقتی در فرد دیده می‌شود؛ اما با رعایت نکات تغذیه‌ای می‌توان جریان خون را بهتر کرد. ماهی آزاد حاوی  اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است و باعث بهبود گردش

به گزارش قائم آنلاین،اگر خون به‌درستی در رگ‌ها جریان نداشته باشد مشکلاتی مانند پاهای متورم، ورم قوزک‌پا، گرفتگی عضلات در شب، بی‌طاقتی در فرد دیده می‌شود؛ اما با رعایت نکات تغذیه‌ای می‌توان جریان خون را بهتر کرد.

ماهی آزاد حاوی  اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است و باعث بهبود گردش خون در رگ‌ها می‌شود.

لیموترش قاتل بیش از بیست نوع میکروب و عفونت است و با سرماخوردگی، آنفلوآنزا، تب مقابله می کند و مواد  موجود در آن باعث افزایش جریان خون می‌شود، این ترکیبات حالت چسبناکی رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد.

آووکادو چرب و پرکالری است اما درعین‌حال سرشار از ویتامین E است که جزء محافظ‌های رگ‌های خونی است. توصیه می‌کنیم هر هفته یک مرتبه آووکادو را به همراه لیموترش (سرشار از ویتامین C) میل کنید تا رگ‌هایتان در سلامت بماند و خون به راحتی در آنها جریان داشته باشد.

پرتقال و مرکبات  سرشار از ویتامین C هستند و جریان طبیعی خون را بهبود می‌دهند، این میوه‌ها باعث تقویت جداره‌های رگ‌های خونی می شود و از تشکیل پلاک‌های خونی ناشی از جریان بد خون پیشگیری می‌کنند.

کاکائو حاوی فلاوونوئیدهایی است به‌طور طبیعی در گیاهان و میوه‌ها وجود دارند و به بهبود گردش خون کمک می‌کنند.

تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E است که از تشکیل لخته‌های خونی پیشگیری می‌کند.

زنجبیل شهرت زیادی در تسکین و بهبود حالت تهوع و مشکلات گوارشی دارد و به گردش بهتر خون کمک می‌کند.

سیر حاوی خواص فوق‌العاده‌ای بوده که برای تصفیه خون مفید است و از تشکیل پلاک‌های خونی پیشگیری می‌کند. موادغذایی دیگر هم خانواده سیر مانند تربچه، پیاز و تره‌فرنگی نیز برای بهبود جریان خون بسیار موثرند.

هندوانه سرشار از لیکوپن است و این آنتی‌اکسیدان طبیعی باعث بهبود جریان خون می‌شود همچنین توت‌فرنگی و مورد صحرایی جزء مواد غذایی حاوی این رنگدانه هستند که به‌دلیل داشتن ویتامین‌ها نیز باعث تقویت جداره‌های رگ‌ها و مانع از ورود آب به بافت‌های خونی می‌شود.

تخم‌مرغ ارزش غذایی بالایی دارد. سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ است که به حفظ غشای سلولی کمک و جداره‌های رگ‌ها را تقویت می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 5 =