به میخوش معتدل و خشک است و خواص آن شبیه به هر دو (شیرین و ترش) است. علاوه بر این، «به» اشتها را تحریک کرده، به هضم نیز کمک میکند، ارزش غذایی بالایی دارد اما دیرهضم است همچنین سبب تسکین تشنگی میشود، مکیدن آب «به» دهان را خوشبو میکند.
رب به ترش، سرد و خشک و از بین برنده حالت تهوع و اسهال صفراوی است و مانع صعود بخارات معده به سر میشود همچنین موجب تسکین تشنگی و حرارت بدن میشود. ترکیب شربت به با شربت به لیمو برای نشاط و تقویت قلب نظیر ندارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0