کد خبر : 43051
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 سپتامبر 2017 - 16:30
-

نکاتی برای جلوگیری از هک شدن ایمیل

نکاتی برای جلوگیری از هک شدن ایمیل

به گزارش قائم آنلاین، بر اساس اعلام وب‌سایت huffingtonpost ، امروزه شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی بسیاری از جمله ایمیل‌ها و پیام رسان‌ها و دیگر سایت‌های اجتماعی، هدف حملات سایبری هکرهای اینترنتی شده است. بدیهی است آگاهی از نحوه جلوگیری و مقابله با این گونه حملات سایبری می تواند به امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای

به گزارش قائم آنلاین، بر اساس اعلام وب‌سایت huffingtonpost ، امروزه شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی بسیاری از جمله ایمیل‌ها و پیام رسان‌ها و دیگر سایت‌های اجتماعی، هدف حملات سایبری هکرهای اینترنتی شده است. بدیهی است آگاهی از نحوه جلوگیری و مقابله با این گونه حملات سایبری می تواند به امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی کمک به‌سزایی کند.

در این گزارش، به روش های جلوگیری از هک شدن اکانت ایمیل یا پست الکترونیکی می پردازیم:

ورود به سایت های دارای  https

کاربران باید توجه داشته باشند که در ابتدای آدرس سایت‌ها باید پیشوند “https” ، قبل از“www”  وجود داشته باشد. این امر نشان دهنده یک وب‌سایت امن و معتبر است.

باز نکردن ایمیل‌های ناشناس

اگر احتمال می‌دهید که فرستنده ایمیل را نمی‌شناسید، ریسک نکنید و برای مشاهده محتوای پیام، آن را باز نکنید. معمولا ایمیل های ناشناس و مشکوک با عنوان هایی جذاب به کاربران اینترنتی فرستاده می شوند تا خواننده به آن جذب شده و با باز شدن پیام مذکور، ویروس ها و یا بد افزارها به رایانه شخص قربانی حمله کنند و اطلاعات شخصی وی را به سرقت برده و حساب کاربری او را هک کنند.

نصب آنتی ویروس

کاربران باید در فضای آلوده امروزی اینترنت، از نصب و به‌روزرسانی آنتی ویروس های معتبر، معروف و اصل اطمینان پیدا کنند تا در صورت بروز هر گونه مشکل، ویروس های یافته شده بسرعت نابود شده و مشکل برطرف شود.

عدم ورود به اکانت از طریق رایانه‌های ناشناس

راهکار دیگر که براحتی قابل اجراست، آن است که از رایانه‌های ناشناس که در مکان های عمومی نظیر کافی نت، کتابخانه، کافی شاپ، دانشگاه و غیره وجود دارند، وارد حساب کاربری ایمیل خود نشوید. حتی اگر به امنیت این سیستم ها اعتماد دارید، بهتر است چون رایانه شخصی خودتان نیست، با آنها وارد اکانت ایمیل خود نشوید.

اطمینان از ثبت گذرواژه قوی

کاربران باید از قوی بودن گذرواژه (password) خود مطمئن باشند. البته سرویس‌های پست الکترونیکی نظیر یاهو و جی‌میل، خود به هنگام تعیین گذرواژه میزان قوت آن را به کاربر اعلام می کنند تا در صورت ضعیف بودن، آن را تغییر دهند. کارشناسان فضای مجازی پیشنهاد می کنند با گذشت هر شش ماه، گذرواژه خود را تغییر داده و هرگز برای اکانت های مختلف خود در اینترنت، از یک گذرواژه استفاده نکنند. از ویژگی های یک گذرواژه مناسب و قوی آن است که هم از حروف کوچک و هم از حروف بزرگ الفبای انگلیسی به‌همراه اعداد و علامت ها استفاده شود.

عدم بکارگیری کلمات رایج

کاربران باید از بکار بردن کلمات رایجی که براحتی قابل حدس زدن است، پرهیز کنند. بعنوان مثال، اعداد پشت سرهم نظیر ۱۲۳۴، شماره تلفن خانه یا همراه، تاریخ تولد، اسم خود یا همسر از جمله کلمات و اعدادی است که براحتی توسط هرکسی قابل حدس و گمان است. بدین ترتیب هکرها با کمترین زحمت ممکن، قادر خواهند بود به اطلاعات خصوصی و حساب ایمیل کاربران دسترسی پیدا کنند.

فعال‌سازی قابلیت شناسایی دو مرحله ای

در صورتیکه کاربران از سرویس‌های گوگل استفاده می کنند، بعنوان اقدامی جهت افزایش امنیت اکانت گوگل خود، می توانند از قابلیت شناسایی دو مرحله ای گوگل اکانت استفاده کنند.

استفاده از نرم افزار مدیریت گذرواژه

این نرم افزار قادر است گذرواژه شما را بررسی کرده و سپس با پیغام و هشدارهایی به تقویت گذرواژه و تغییر کلمات آن کمک خواهد کرد.

تعیین گذرواژه نسبتا طولانی

ممکن است کاربران پس از تعیین یک گذرواژه و رعایت مقررات و نکته های مذکور، تصور کنند گذرواژه مناسبی ساخته‌اند اما با تایپ کردن آن، سرویس پست الکترونیک مربوطه آن را به دلیل کوتاه بودن نمی پذیرد.

با اینکه می دانیم نکات بسیار زیادی در رابطه با حفظ امنیت حساب های شخصی و ایمیل ها وجود دارد، با این حال نکات ذکر شده در این گزارش می تواند به کاربران کمک کند تا در فضای مجازی با خیال راحت تری به فعالیت بپزدازند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − 9 =