روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب اُمگا- ۳ هست که به طورکلی برای سلامت قلب مفید تلقی میشود. ماهیهای چرب نظیر سالمون، تن و ماهی خال مخالی، از منابع خوب این اسیدچرب هستند، اما اکثر افراد به سوی مصرف مکملها روی میآورند.
توصیههای جدید مبتنی بر بررسی ۱۵ آزمایش بالینی است که تاثیرات روغن ماهی را بر سلامت قلب آزمایش کرده بودند. برخی مطالعات قبل از سال ۲۰۰۲ نشان داده بودند که روغن ماهی موجب کاهش خطر مرگ بیماران حمله قلبی یا سکته تا حدود ۱۵ درصد میشود.
در مجموع مشخص شد که بیماران مصرف کننده روغن ماهی ۸ درصد کمتر در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ در طول ۴ سال بودند.
به گفته سیسکوویک، شواهد نشان میدهد فایده روغن ماهی به خاطر پیشگیری از تشکیل پلاکهای مسدودکننده عروق و کاهش حمله قلبی نیست بلکه روغن ماهی ریسک اختلال ریتم قلب را کاهش میدهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0