اما حتی ذرات پاپ کورن با پوسته مخصوصش همیشه پف نمیکند. برای پف کردن ویژگیهای مهم دیگری لازم است. اول اینکه مقدار آب درون دانه باید واقعا نزدیک به ۱۳. ۵ درصد باشد. آب کم بخار و فشار لازم را تولید نمیکند. آب خیلی زیاد هم باعث میشود دانهها بترکند و به کرههای سختی تبدیل شوند و دیگر نرم و لذیذ و رویایی نباشند. علاوه بر این دانهها نباید ترک خورده یا صدمه دیده باشند. حتی یک شکاف کوچک باعث فرار بخار میشود.
۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی (یا هر روغن دیگری با نقطه دود بالا بنا به سلیقه خودتان)
یک سوم فنجان دانه ذرت خشک شده
۲ قاشق چایخوری روغن نخل قرمز
یک و نیم قاشق غذاخوری بذر کتان بو داده (کوبیده)
یک چهارم قاشق غذاخوری نمک دریایی
ماهیتابه گود دردار با گنجایش دو و نیم لیتر
طرز تهیه
مقداری روغن و نمک و دیگر مواد اولیهی ذکر شده را در یک قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت را به آن اضافه کنید و هر از گاهی قابلمه را تکان بدهید تا شروع به پف کردن کند همین، ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورنهای طعم دار را بلد نباشند در ادامه طرز تهیه پاپ کورنهای طعم دار را هم آموزش میدهیم.
پاپ کورن کرهای
برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن داخل تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد آن را داخل ظرف دردار قرار بدهید. بعد مقداری کره را روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.
نکاتی مهم برای تهیه پاپ کورن
۱. برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکند.
۲. ذرتتان نباید نم دار باشد، بهتر است ذرت را در جای خشک نگهدارید.
۳. همینطور ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
۴. اصلا ذرتهای بسته بندی را پیشنهاد نمیکنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرت را بخرید.
۵. حرارت نباید خیلی کم باشد، چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشود و پاپ کورنها خوب پف نمیکند و خیس میشود.
۶. میتوانید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا رطوبت داخل قابلمه بیاید بیرون، ولی من این کار را نمیکنم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0