تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
۱۷۰ گرم اسفناج ریز
دو عدد سیب سبز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری عسل
۸ عدد تخم مرغ
۱۱۰ گرک پنیر بلوچیز
طرز تهیه
۱. اسفناجها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
۲. در یک تابه بزرگ، سیبها را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت سه تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سرکه بالزامیک و عسل را اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. آنها را روی اسفناج داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
۳. در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و تخم مرغها را نیمرو کنید. نیمی از بلوچیز را روی آنها بریزید و ۱/۸ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بپاشید. حرارت را کم کنید و ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا تخم مرغها پخته شوند. دو دقیقه در تابه را بگذارید تا سفیدهها خودشان را بگیرند. آنها را روی اسفناجها بگذارید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۴۱۲
چربی: ۲۸ گرم
کلسترول: ۴۴۴ میلی گرم
کربوهیدرات: ۲۱ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۲۰ گرم
سدیم: ۶۸۶ میلی گرم
پتاسیم: ۳۱۷ میلی گرم
کلسیم: ۲۴۲ میلی گرم
آهن: ۳ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0