وی در ادامه گفت: بعضی مواقع به جای استفاده از پاککنندههای اکسید سیلیس یا آلومینیوم به عنوان افزودنی از کربن با منشأ گیاهی استفاده میکنند، زغال به همان میزانی که اثر فیلترکنندگی و اثر جذب مواد سمی را داراست در خمیردندان هم این کاربرد را دارد؛ البته آن قدری که مسواک زدن درست و اصولی در سلامت دندان مهم است برند خمیر مهم نیست.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص خمیردندانهای گیاهی، بیان کرد: در مواد تشکیلدهنده خمیردندان طعمهایی استفاده میشود که خوشایند باشد، علاوه بر اینها مواد افزودنی را با درصدهای مشخص استاندارد شده برای جلوگیری از پوسیدگی به آن اضافه میکنند.
فاطمیافزود: خمیردندانهای ژلهای که توسط سازمان غذا و دارو در تولید آن کنترل میشود دارای هولوگرام بوده و بدون ضرر است و شکل ظاهری ژلهای آن نوعی تبلیغات است.
وی در ادامه در مورد ویژگی خمیردندانهای مناسب تأکید کرد: اگر وارد جزئیات شویم شاید برای مردم عادی قابل تشخیص نباشد، اما اگر به صورت کلی بگوییم آنهایی که از داروخانه تهیه میکنیم دارای کیفیت تقریباً یکسانی هستند و شاید اصلیتر از مسأله خمیردندان مناسب، مسواک زدن منظم و دقیق استفاده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: فشار آوردن بیجا روی دندان و حرکات نامربوط حتی با بهترین مسواک و خمیردندان بسیار مضر است. زمان مسواک زدن باید حدود ۳ تا ۵ دقیقه در نظر گرفته شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0