علامتهای اصلی بیماری آلزایمر
به گزارش قائم آنلاین،مهدی قاسمی در ارتباط با موضوع آلزایمر اظهارداشت: از دست دادن حافظه یکی از است، اما علائم دیگری نیز وجود دارد که زنگ خطری برای آغاز ابتلا به این بیماری است؛ در این مطلب به آنها اشاره میکنیم. وی افزود: بیماری آلزایمر خیلی زود حافظه کوتاهمدت را نشانه میرود. فرد سالم ممکن
به گزارش قائم آنلاین،مهدی قاسمی در ارتباط با موضوع آلزایمر اظهارداشت: از دست دادن حافظه یکی از است، اما علائم دیگری نیز وجود دارد که زنگ خطری برای آغاز ابتلا به این بیماری است؛ در این مطلب به آنها اشاره میکنیم.
وی افزود: بیماری آلزایمر خیلی زود حافظه کوتاهمدت را نشانه میرود. فرد سالم ممکن است به طور متوسط پنج تا ۹ داده اطلاعاتی را به حافظه کوتاهمدت خود بسپارد، اما اطلاعات سپردهشده در حافظه کوتاهمدت یک فرد مبتلا به آلزایمر دو تا سه و حتی صفر خواهد بود.
این متخصص اعصاب و روان ادامه داد: وقتی فرد در طول روز چندبار سوال کند: «امروز چه روزی است؟»، «ساعت چند است؟» یا «امروز قرار است چه کارهایی انجام دهیم؟» و همچنین فراموش کند که شب گذشته چه کارهایی انجام داده است اولین نشانههای آلزایمر را بروز میدهد
قاسمی بیان داشت: یکی دیگر از مشخصات بارز آلزایمر بروز اختلالاتی در حافظهاپیزودیک یا اتوبیوگرافیکال است که به حوادث زندگی فرد (زمان، مکان، احساسها و دیگر اطلاعات مربوط به آن) مربوط میشود. در واقع این حافظه مربوط به بازسازی حوادث زندگی در زمان و مکان خاص آن است. البته برای همه ما پیش میآید که تاریخ یک رویداد مانند ازدواج، تولد و … را موقت فراموش کنیم، اما وقتی فردی قادر نباشد حوادث را در زمان و مکان وقوع آن به خاطر بیاورد جای نگرانی دارد و از علائم ابتلا به آلزایمر است.
این روانپزشک گفت: اگر آسیبهای بیماری آلزایمر قسمتهای خلفی مغز را درگیر کند در عملکرد زبان نیز اختلالاتی به وجود میآید که به آن آفازی گفته میشود. البته با گذشت زمان برای همه پیش میآید در حین صحبتکردن دنبال کلمات یا مثلا اسامی بگردند، اما بیماری آلزایمر با مشکل طبیعی فراموشکردن کلمات فرق دارد.
وی عنوان کرد: در حالت عادی فرد در نهایت میتواند کلمه مورد نظرش یا هم معنی آن را پیدا کند، اما ناتوانی در یافتن کلمه مورد نظر یا به کار بردن یک کلمه به جای واژه دیگر از علائم آلزایمر است.
قاسمی در پایان تأکید کرد: برای درمان فرد مبتلا به آلزایمر باید حتما به پزشک مراجعه شود تا از رشد و شدت بیماری جلوگیری کرد.
برچسب ها :آلزایمر ،حافظهاپیزودیک، اتوبیوگرافیکال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0