تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه
مواد لازم
¼ پیمانه روغن زیتون
دو عدد پیاز شیرین بزرگ خرد شده
۴ هویج متوسط خرد شده
۱/۳ پیمانه کره
¼ پیمانه مریمگلی خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم نان گندم
۱ ٫ ۵ پیمانه آب مرغ
طرز تهیه
۱- در یک قابلمه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و هویج اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه آنها را تفت دهید تا کاملا پخته و نرم شوند. حرارت را زیاد کنید و ۵ تا ۸ دقیقه دیگر تفت دهید تا پیازها کاملا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. ¼ پیمانه مریمگلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. نانهای خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۲- مواد را داخل ظرف گود بریزید و آنها را ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا نرم شوند. میتوانید آن را در کنار گوشت بوقلمون پخته شده نیز سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۱۶۱
چربی: ۸ گرم
کلسترول: ۱۱ میلی گرم
کربوهیدرات: ۱۹ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۴ گرم
سدیم: ۳۰۶ میلی گرم
پتاسیم: ۱۲۵ میلی گرم
کلسیم: ۲۵ میلی گرم
آهن: ۱ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0