مازاد تولید تخممرغ، دردسر ساز شد
به گزارش قائم آنلاین،فرزاد طلاکش دبیر کل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار، با انتقاد از گلایه های مرغداران از شرایط نامساعد بازار اظهار کرد: مازاد تولید تخم مرغ ناشی از نبود صادرات، نظام عرضه و تقاضا را به گونه ای تنظیم کرد تا به قیمت اصلی تخم مرغ دست نیابیم. وی افزود: علی رغم
به گزارش قائم آنلاین،فرزاد طلاکش دبیر کل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار، با انتقاد از گلایه های مرغداران از شرایط نامساعد بازار اظهار کرد: مازاد تولید تخم مرغ ناشی از نبود صادرات، نظام عرضه و تقاضا را به گونه ای تنظیم کرد تا به قیمت اصلی تخم مرغ دست نیابیم.
وی افزود: علی رغم آنکه سال گذشته ۱۲ میلیون مرغ در اثر شیوع آنفولانزا حادپرندگان معدوم شد اما بحران خاصی در زمینه تولید و عرضه به بازار رخ نداد.
طلاکش حمایت همه جانبه دولت از مازاد تولید را امری ضروری دانست و گفت: نبود صادرات به سبب شرایط مناسب تولید، مرغداران را از حیث قیمت با مشکلاتی مواجه کرده است که به همین خاطر اخذ تسهیلات و مشوق صادراتی به صادرکنندگان در رونق صادرات و کاهش مازاد تولید تاثیرگذار است.
دبیرکل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار ادامه داد: همه ساله در فصل سرما تقاضا برای تخم مرغ به سبب ازدیاد مصرف در صنایع غذایی به اوج خود می رسد، در حالیکه این امر امسال تحت تاثیر واردات پودر تخم مرغ محقق نشده است.
وی با اشاره به گلایه مندی مرغداران درباه تعرفه پایین واردات پودر تخم مرغ افزود: سال گذشته وزیر جهادکشاورزی پیشنهاد افزایش تعرفه واردات تخم مرغ از ۱۵ به ۴۰ درصد را به شورای اقتصاد داد که متاسفانه این مصوبه در شورای اقتصاد به تصویب نرسید و درنهایت آسیب جدی بر پیکره صنعت تخم مرغ وارد کرد.
وی با اشاره به اینکه مسوولان امر به ساختار تولید بی توجه هستند، بیان کرد: افزایش تعرفه واردات پودرتخم مرغ باید در دستور کار قرار گیرد، چراکه این امر موجب خواهد شد تا واردات برای تجار صرفه اقتصادی نداشته باشد.
آینده روشنی برای صادرات تخم مرغ ترسیم نمی شود
طلاکش در بخش دیگر سخنان خود قیمت تمام شده هر کیلو تخم مرغ را ۴ هزار و ۱۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: در شرایط کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری با نرخ ۳ هزار و ۷۰۰ تومان عرضه می شود که این امر به معنای زیان انباشته مرغداران است.
این مقام مسوول با بیان اینکه در طول دو سال گذشته مرغداران با زیان های متعددی روبرو بودند، تصریح کرد: ادامه فعالیت برای بسیاری از مرغداران امکان پذیر نبود، بهگونه ای که حدود ۷۰ مرغدار در استان تهران به سبب کمبود نقدینگی، بدهی به بانک و عدم دریافت خسارت آنفولانزا حاد پرندگان از سوی صندوق بیمه خانه نشین شدند.
وی قیمت تخم مرغ در روزهای آتی را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به ایام محرم و صفر در صورت استمرار شرایط کنونی امکان افزایش قیمت تخم مرغ در بازار وجود ندارد.
طلاکش با انتقاد از شرایط نامساعد صادرات تخم مرغ بیان کرد: براساس آمار موجود در شش ماه نخست سال تنها ۷ هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شد، در حالیکه این میزان در سال های گذشته رقم یک ماه صادرات تخم مرغ بود.
دبیرکل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار در خاتمه گفت: با توجه به شرایط کنونی صادرات و پیش بینی شیوع آنفولانزا حاد پرندگان آینده روشنی برای صادرات تخم مرغ تا پایان سال ترسیم نمی شود.
برچسب ها :تخممرغ،صادرات ،آنفولانزا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0