بررسی خواص میوههای فصل پاییز
به گزارش قائم آنلاین،هر کدام از مواد غذایی دارای طبع و مزاج خاص خودش است, در هر فصل باید میوههای همان فصل را مصرف کرد تا از بیماریها پیشگیری شود. بالنگ ۱٫دارای دو نوع است که نوع کوچک آن را ترنج و نوع بزرگ آن را بالنگ میگویند. ۲٫ طبیعت پوست زرد آن، گرم و خشک است
به گزارش قائم آنلاین،هر کدام از مواد غذایی دارای طبع و مزاج خاص خودش است, در هر فصل باید میوههای همان فصل را مصرف کرد تا از بیماریها پیشگیری شود.
بالنگ
۱٫دارای دو نوع است که نوع کوچک آن را ترنج و نوع بزرگ آن را بالنگ میگویند.
۲٫ طبیعت پوست زرد آن، گرم و خشک است و شحم آن یعنی گوشت آن که زیر پوست زرد آن است و شیرین مزه و سرد و تر است ولی سردی آن زیادتر از تری آن است و مغز ترش آن سرد و خشک است.
۳٫ بالنگ ترش، ملطف و صافکننده روح طبیعی و خون از صفرا و مسکن قی(استفراغ) صفراوی است.
۴٫بالنگ ترش برای خفقان قلب, تقویت کبد, معده و تسکین حرارت احشا مفید است.
خواص لیموترش
۱٫لیموترش سرد و خشک است.
۲٫ ملطف و از بین برنده خلطهای غلیظ و لزج است.
۳٫ برای سردرد, سرگیجه و ورمهای حلق مفید است.
۴٫ برای خفقان ناشی از سودا, جوشش خون, التهاب معده و قی صفراوی مفید است.
۵٫ برای سردمزاجان, اعصاب و سرفه زیانآور است و مصلح آن شکر و عسل است.
۶٫ طبیعت لیموی شیرین، سرد و تر است و از نظر منافع، بسیار ضعیفتر از لیمو ترش است اما مضر اعصاب نیست.
خواص نارنگی
۱٫ طبیعت آن سرد و تر است.
۲٫ نارنگی مفرّح قلب است و خفقان قلب را از بین میبرد.
۳٫ موجب تسکین تیزی خون و صفرا میشود و تشنگی را نیز کم میکند.
۴٫ گُرگرفتی کبد و معده را کم میکند و ادرارآور است.
خواص نارنج
۱٫ ترش آن سرد و خشک است.
۲٫ نارنج ترش لزوجتی دارد که برای نزلههای سینه و سرفههای گرم مفید است مخصوصاً اگر با پوست از وسط دو نیم کرده و پس از درآورن تخمهای آن مقداری نبات کوبیده بر آن پاشیده شود و تا حدّ جوش حرارت داده شود، سپس میل شود.
برچسب ها :مزاج ، میوه،نارنج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0