کد #۱۱۲*۳*۷۴۱*برای کمک به مظلومترین مردم جهان
به گزارش قائم آنلاین، مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر با اشاره اختصاص پایانه USSD روی تلفنهای همراه برای جمع آوری کمکهای مردمی هموطنان مهربان و بشردوست در سراسر کشور برای مسلمان آواره میانمار، اظهار داشت: کد #۱۱۲*۳*۷۴۱* به منظور تسهیل و سرعت بخشی در امر جمع آوری کمکهای نقدی مردمی اختصاص داده
به گزارش قائم آنلاین، مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر با اشاره اختصاص پایانه USSD روی تلفنهای همراه برای جمع آوری کمکهای مردمی هموطنان مهربان و بشردوست در سراسر کشور برای مسلمان آواره میانمار، اظهار داشت: کد #۱۱۲*۳*۷۴۱* به منظور تسهیل و سرعت بخشی در امر جمع آوری کمکهای نقدی مردمی اختصاص داده شده است.
وی اعلام کرد: هموطنان می توانند کمک های نقدی خود را از طریق پایانه USSD روی تلفن های همراه با قابلیت واریز از طریق تمامی کارت های شتاب بانکی و واریز به حساب شماره ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر نزد بانک ملت شعبه هجرت تهران پرداخت کنند.
مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هموطنان میتوانند کمکهای نقدی خود را از طریق پایانه USSD روی تلفنهای همراه با قابلیت واریز از طریق تمامی کارتهای شتاب بانکی و واریز به حساب شماره ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر نزد بانک ملت شعبه هجرت تهران پرداخت کنند.
خطر شیوع وبا در اردوگاههای آوارگان مسلمان میانماری
به گزارش به نقل از خبرگزاری فرانسه، در حالیکه مقامهای رسمی برای جلوگیری از شیوع بیماری وبا در اردوگاههای آوارگان روهینگیا در بنگلادش عجله و شتاب دارند، سازمان بهداشت جهانی از امروز سه شنبه توزیع ۹۰۰ هزار واحد واکسن وبا را آغاز کرده است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که تنها طی هفته گذشته بیش از ۱۰ هزار مورد اسهال گزارش شده است. پزشکان در دو مرکز درمانی اعلام کرده اند که مواردی از ابتلا به بیماری وبا مشاهده شده است.
مقامهای بهداشتی بنگلادش منتظر روشن شدن نتایج نمونه گیریهای هفته گذشته هستند. هنوز به درستی مشخص نیست که بیماری وبا در اردوگاه های آوارگان روهینگیا شایع شده است یا نه.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در بنگلادش تاکید کرد: خطر آشکار بیماری وبا وجود دارد. گسترش موارد ابتلا به بیماری وبا اجتناب ناپذیر است ولی ما انتظار گسترش و شیوع این بیماری را مانند یمن نداریم. در بحران یمن بیش از ۷۵۰ هزار نفر به باکتری وبا آلوده و مبتلا شده اند.
این مقام سازمان بهداشت جهانی افزود: کمپین واکسیناسیون وبا در بنگلادش دومین مورد بزرگ در تاریخ به شمار می رود و برای جلوگیری و محدود کردن این بیماری اهمیت زیادی دارد.
در اردوگاههای بنگلادش هم اکنون بیش از ۵۱۹ هزار آواره روهینگیا ساکن هستند. موج ورود آوارگان روهینگیا به بنگلادش از ۲۵ اوت با آغاز عملیات ارتش و نیروهای امنیتی میانمار در استان راخین تشدید شده است.
مقامهای بهداشتی نگران کمبود نیروهای پزشکی برای انجام واکسیناسیون هستند. سازمان بهداشت جهانی نیز خواستار کمک مالی فوری ۱۰ میلیون دلاری شده است.
برچسب ها :اردوگاه، میانمار،بهداشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0