مواد لازم:
۱ قاشق غذا خوری روغن هسته انگور (اگر نداشتید از روغنهای دیگر استفاده کنید)
۲ عدد پیاز، برش خورده
۲ حبه سیر بزرگ، خرد شده
۲ عدد کدو سبز بزرگ، به صورت مکعبی برش خورده شوند (۴۰۰ گرم)
یک عدد فلفل دلمهای زرد و یک عدد فلفل دلمهای قرمز، خرد شده
یک عدد بادمجان بزرگ، برش خورده
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذا خوری پوره گوجه فرنگی
۲ قاشق چای خوری آب سبزیجات
۱۵ گرم ریحان تازه، خرد شده بهلاوه چند عدد برگ
۶ ورق لازانیا سبوس دار (۱۰۵ گرم)
۱۲۵ گرم پنیر موزرلا، خرد شده
دستور پخت:
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب گرم کنید و به مدت ۵ دقیقه پیاز و سیر را در آن بپزید، مرتب سیر و پیاز را بهم بزنید تا نرم شوند. کدو، فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات و ریحان خورد شده را اضافه کنید. خوب بهم بزنید، در ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بپزند. وسوسه نشوید که به ترکیب، مایعات بیشتری اضافه کنید، چون خود سبزیجات وقتی میپزند آب پس میدهند.
چهار برش بادمجان را در کفِ آرام پز بگذارید و رویش دو ورق لازانیا قرار دهید. یک سوم میکس سبزیجاتی که درست کردید را اضافه کنید و سپس دو ورق لازانیا دیگر روی آن قرار دهید؛ و با باقی مانده مواد نیز همین کار را بکنید. درپوش آرام پز را بگذارید و در حرارت بالا به مدت دو و نیم تا سه ساعت بپزید، درست تا زمانی که سبزیجات و لازانیا نرم شوند. آرام پز را خاموش کنید.
موزارلا را روی سبزیجات بریزید، سپس درپوش آرام پز را بگذارید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا پنیر ذوب شود و مواد را بپوشاند. حالا میتوانید لازانیا را به همراه چند برگ ریحان سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده است. هر وعده شامل یک قطعه به همراه موادش است.
اطلاعاتی که در ادامه گفته میشود مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: ۳۲۵
چربی در یک وعده: ۱۱ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۵ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۳۶ گرم
قند در یک وعده: ۱۷ گرم
فیبر در یک وعده: ۱۱ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۵ گرم
نمک در یک وعده: ۰.۴۴ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0